ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Νίκος Παππάς: "Δεν θα συνεχίσω στη Χάποελ Ιερουσαλήμ"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-8 / ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΑΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΣΑΝ ΠΑΜΠΛΟ ΜΠΟΥΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-8 / ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΑΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΣΑΝ ΠΑΜΠΛΟ ΜΠΟΥΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για μόλις 23:36 ήταν μέλος της Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Νίκος Παππάς, που εξήγησε ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής του στην ομάδα του Οντέντ Κάτας.

Ένα ματς και τέλος... Τόσο κράτησε η θητεία του Νίκου Παππά στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία διασύρθηκε στο ματς με τη Μπούργος και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο Έλληνας γκαρντ ενσωματώθηκε πριν από μερικές μέρες στην ομάδα του Οντέντ Κάτας, όπως εξήγησε όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει σε αυτή καθώς εξ' αρχής η επιθυμία του ήταν να την βοηθήσει στο Final Eight που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

"Όχι, δεν θα μείνω. Ευχαριστώ που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να παίξω μόνο στο τουρνουά. Είχαμε μια επαφή νωρίτερα το καλοκαίρι, αλλά τους εξήγησα ότι ήμουν διαθέσιμος μόνο για το Final Eight. Κάποια θέματα με κρατούν στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ, ήταν ωραία εμπειρία, ίσως βρεθούμε ξανά στο μέλλον" δήλωσε ο Παππάς στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Δεν το περίμενα, από τα λίγα που είδα από την ομάδα, νομίζω πως αυτό που δείξαμε δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Έτσι είναι όμως τα νοκάουτ. Φάνηκαν τα κενά και η ανετοιμότητα. Η Χάποελ έχει και τραυματισμούς, εύχομαι καλή συνέχεια και τους ευχαριστώ πολύ" πρόσθεσε ο έμπειρος γκαρντ.

Για την ιστορία, ο Παππάς είχε 13 πόντους από 3/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 4/5 βολές, ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ, τέσσερα λάθη και τέσσερα φάουλ σε 23:36 απέναντι στη Μπούργος.

TAGS ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ