ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκος Μίχαλος για Πανιώνιο: "Νιώθω μεγάλη στεναχώρια"

Ο Νίκος Μίχαλος σε πανηγυρικό στιγμιότυπο με τη φανέλα του Πανιωνίου
Ο Νίκος Μίχαλος σε πανηγυρικό στιγμιότυπο με τη φανέλα του Πανιωνίου EUROKINISSI

Ο Νίκος Μίχαλος εξέφρασε την θλίψη του για την δεινή κατάσταση στην οποία έφτασε ο Πανιώνιος, με αποτέλεσμα να μην κατεβαίνει στην Basket League της νέας χρονιάς.

Ο Νίκος Μίχαλος αγωνίστηκε στον Πανιώνιο τέσσερα χρόνια (σε δύο θητείες) και τον θεωρεί "δεύτερο σπίτι του". Ο πρώην γκαρντ του Ιστορικού ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο φανερώνει την στεναχώρια του για τα όσα συμβαίνουν στον Πανιώνιο τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Δυστυχώς ο Πανιώνιος έπεσε στην τελευταία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Πραγματικά νιώθω μεγάλη στεναχώρια για ένα σωματείο που αγάπησα και το έκανα δεύτερο σπίτι μου. Είναι άδικο που τόσος κόσμος χάνει ένα κομμάτι της ζωής του".

"Άνθρωποι που ζούσαν για το Σάββατο που χαμογελούσαν με ένα καλάθι και που γυρνάγαν σπίτι νεότεροι και ευτυχισμένοι ύστερα από μία νίκη.Όμως όλοι μας αφήσαμε το τελευταία χρόνια να μπουν στην φανέλα μας άνθρωποι - παραγόντες με δεύτερους προπονητές χωρίς συναίσθημα και αξίες και με κύριο στόχο να απαξιώσουν το όνομα του συγκεκριμένου σωματείου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ