ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νικολοπούλου: "Να μην επηρεαστούμε από τα προβλήματα κόντρα σε Βουλγαρία, Σλοβενία"

Η Νικολοπούλου σε αγώνα Ελλάδα - Ισραήλ το 2018
Η Νικολοπούλου σε αγώνα Ελλάδα - Ισραήλ το 2018 EUROKINISSI

Η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε ενόψει των αγώνων της Εθνικής Γυναικών στα προκριματικά του Eurobasket 2021 ότι η ομάδα πρέπει να μην επηρεαστεί από τις απουσίες λόγω κορονοϊού.

Η μετ' εμποδίων προετοιμασία - λόγω των απουσιών της Κατερίνας Σωτηρίου και της Άννα Σπυριδοπούλου λόγω κορονοϊού - της Εθνικής Γυναικών για τους αγώνες κόντρα σε Βουλγαρία (12/11) και Σλοβενία (14/11) για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 συνεχίζεται και η Αγγελική Νικολοπούλου προσπαθεί να μην σταθεί στις απουσίες.

Η διεθνή γκαρντ μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για τους αγωνες που έρχονται - και θα διεξαχθούν στα "2 Αοράκια" στο Ηράκλειο - δηλώνοντας σχετικά:

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω κορονοϊού και απουσιών: "Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό σίγουρα μας προβληματίζει. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα, υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό.

Πρέπει να μην επηρεαστούμε όμως γι΄αυτούς τους δύο αγώνες με Βουλγαρία και Σλοβενία και να πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διότι έχουμε μπροστά μας την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ του 2021".

Για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία. "Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και κρύβει εκπλήξεις. Εμείς θα πάμε στο παιχνίδι ακολουθώντας την τακτική μας. Γνωρίζουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα που παίζει σχετικά άναρχο μπάσκετ αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι… Θα προετοιμαστούμε και με την κατάλληλη τακτική θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, μόνο η νίκη".

Για το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν στο Ηράκλειο:. "Ευχαριστούμε το Ηράκλειο που μας φιλοξενεί για τα δύο αυτά παιχνίδια. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν υπήρχε και η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες. Είμαστε, ωστόσο, σε ένα γνώριμο περιβάλλον και νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο για κάθε αθλήτρια"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ