EUROLEAGUE

Νίκολα Μίροτιτς: Τι ισχύει με το συμβόλαιό του και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα είναι μονόδρομος

Barcelona's Nikola Mirotic tries for a basket during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Barcelona's Nikola Mirotic tries for a basket during a Final Four Euroleague semifinal basketball match between Barcelona and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Thursday, May 19, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης ανέλυσαν στη Game Night Late του ANT1 τα δεδομένα για τον Νίκολα Μίροτιτς και τον παχυλό μισθό του και εξήγησαν γιατί η μεταγραφή στην Ελλάδα (για Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό) αποτελεί μονόδρομο.

Το τεράστιο συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα απέτυχε ξανά να κατακτήσει τον τίτλο στην EuroLeague. Η Mundo Deportivo ανέφερε χαρακτηριστικά την Τρίτη 30 Μαΐου πως ο 32χρονος φόργουορντ είναι "με το ένα πόδι εκτός ομάδας", δίνοντας την κατάλληλη πάσα στη Game Night Late προκειμένου να αναλύσει τα δεδομένα γύρω από την περίπτωσή του.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης αναφέρθηκαν στο τεράστιο συμβόλαιο που βαραίνει, πλέον, την Μπαρτσελόνα και τις εναλλακτικές που μπορεί να βρει ο ίδιος στην αγορά της EuroLeague. Όπως ειπώθηκε μάλιστα χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα είναι μονόδρομος, αν πει "δεν θα δω τα λεφτά" αλλά την προοπτική".

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός (αν φυσικά αποχωρήσει ο Σάσα Βεζένκοβ για το ΝΒΑ) είναι μια ομάδα με καθαρές μπασκετικές αρχές, ενώ ο Παναθηναϊκός -με τον Εργκίν Αταμάν πλέον στο τιμόνι- θέλει να "χτίσει" από μηδενική βάση την ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Δείτε όλη τη συζήτηση γύρω από το status του Νίκολα Μίροτιτς:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ