ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα, πριν από τον Παναθηναϊκό

Νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα, πριν από τον Παναθηναϊκό

Στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Kombank Arena, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Κρκα με σκορ 77-67 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Μάικ Τσίρμπες έκανε τη διαφορά για τον Ερυθρό Αστέρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την σλοβένικη Κρκα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Γερμανός σέντερ τελείωσε το ματς με 21 πόντους (7/8 δίποντα, 7/9 βολές) και 7 ριμπάουντ σε 32'32" συμμετοχής για τους Σέρβους που επικράτησαν με σκορ 77-67.

Πλέον η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στρέφεται στην αναμέτρηση της Παρασκευής (11/3) με τον Παναθηναϊκό στην Kombank Arena, εκεί όπου δεν θα βρεθούν τελικά οπαδοί των Κυπελλούχων Ελλάδας παρά το σχετικό αίτημα της "πράσινης" ΚΑΕ αφού ο Ερυθρός Αστέρας επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.

Από 'κει και πέρα, ο Κίνσεϊ είχε 15 πόντους ενώ ο Σιμόνοβιτς πρόσθεσε 12 πόντους και 3 ριμπάουντ για τον Ερυθρό Αστέρα που εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Αδριατικής Λίγκας, στην ημιτελική σειρά με την Τσεντεβίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ