ΜΟΝΑΚΟ

Νικ Καλάθης: Ευρωπαϊκά δημοσιεύματα βάζουν και την Μονακό στο παιχνίδι της απόκτησής του

Νικ Καλάθης: Ευρωπαϊκά δημοσιεύματα βάζουν και την Μονακό στο παιχνίδι της απόκτησής του
INTIME

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νικ Καλάθη μοιάζει να αυξάνονται κάθε μέρα, με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα να βάζουν πλέον στην συζήτηση και την Μονακό.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει τον Νικ Καλάθη ενόψει της νέας σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν, οι μνηστές για την απόκτησή του μοιάζει να αυξάνονται σε καθημερινή βάση.

Μετά λοιπόν την Μακάμπι, την Φενέρμπαχτσε και την Ζενίτ, ήρθαν νέα δημοσιεύματα από Γαλλία και Ισπανία, που αναφέρουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνή γκαρντ αναμένεται να μπει και η Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι είναι δεδομένο ότι θα ψάξουν για πόιντ γκαρντ. Και ο Νικ Καλάθης συγκεντρώνει αρκετά από τα στοιχεία που ψάχνουν, αφού είναι ένας κλασικός πλέι-μέικερ, που του αρέσει να τρέχει και παίζει καλή άμυνα. Αυτό που μένει να φανεί βέβαια είναι αν αυτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πρόταση, πάντα βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι ο Καλάθης θα λύσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ