NBA

Νετς: Κρούσεις για ανταλλαγή Ίρβινγκ, καμία επαφή με Σίξερς

Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε αγώνα των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ σε αγώνα των Νετς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Με τον Καϊρί Ίρβινγκ να παραμένει ανεμβολίαστος, οι Νετς ψάχνουν για ανταλλαγή του παίκτη, ωστόσο σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN δεν έχει γίνει καμία επαφή με τους Σίξερς για πιθανό trade Σίμονς-΄Ιρβινγκ.

Με τη σεζόν στο NBA να έχει αρχίσει, δύο παίκτες που υπό άλλες συνθήκες οι ομάδες θα έκαναν τα πάντα για να τους αποκτήσουν, περιμένουν ένα trade προκειμένου να φύγουν από τις ομάδες τους. Ο λόγος για τον ανεμβολίαστο Καϊρί Ίρβινγκ των Νετς, που η ομάδα του Μπρούκλιν έχει θέσει εκτός ομάδας λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί, αλλά και τον Μπεν Σίμονς των Σίξερς του οποίου οι σχέσεις με την ομάδα της Φιλαντέλφια είναι σε τεντωμένο σχοινί εδώ και πολύ καιρό.

Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Νετς έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για ανταλλαγή του Ίρβινγκ. Από την πλευρά τους οι Νετς δεν έχουν κάνει κάποιο τηλεφώνημα προκειμένου να προτείνουν ανταλλαγή του Ίρβινγκ με κάποιον άλλο παίκτη.

Ωστόσο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι παρά το γεγονός πως οι Σίξερς έχουν κάνει πολλά τηλεφωνήματα από τη δική τους πλευρά για να ανταλλάξουν τον Σίμονς με κάποιο παίκτη-σταρ άλλης ομάδας, δεν έχει γίνει καμία απολύτως επαφή ανάμεσα σε Σίξερς και Νετς.

"Ο Ντάριλ Μόρεϊ (GM των Σίξερς) έχει κάνει τηλεφωνήματα σε ομάδες της λίγκας και μίλησε για πιθανή ανταλλαγή του Σίμονς με κάποιον παίκτη-σταρ από άλλη ομάδα. Μία ομάδα που δεν έχει καλέσει, όπως έχω ενημερωθεί, είναι οι Νετς. Δεν έχει ενδιαφερθεί να τηλεφωνήσει στον Σον Μαρκς (GM των Νετς) για τον Ίρβινγκ. Από όσο ξέρω, οι Νετς έχουν δεχθεί κλήσεις από ομάδες για τον Ίρβινγκ αλλά οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κανένα τηλεφώνημα σχετικά με μία πιθανή ανταλλαγή", ανέφερε ο Βοϊναρόφσκι.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ