ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο tweet Νέντοβιτς για Νικολαΐδη: "Δεν αφορά Παναθηναϊκό & Ολυμπιακό, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες"

BASKET LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τιτίβισε ξανά για τον τραυματισμό του, κατηγορώντας όσους επιχειρούν να τον μετατρέψουν σε μια κόντρα αιωνίων, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως είναι σίγουρος ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν τον χτύπησε επίτηδες.

Περίπου μια ώρα μετά την αρχική τοποθέτησή του στο Twitter με αφορμή τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με το Λαύριο, ο Νεμάνια Νέντοβιτς επανήλθε στα social media. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έσπευσε να εξηγήσει πως δεν γνώριζε πως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανήκει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως είναι σίγουρος ότι ο νεαρός αθλητής των κυανοκίτρινων δεν είχε σκοπό να τον τραυματίσει.

Συγκεκριμένα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς έγραψε στο Twitter:

"Πρώτα απ' όλα, δεν είχα ιδέα ότι το παιδί είναι παίκτης του Ολυμπιακού, μόλις τώρα το ανακάλυψα. Δεύτερον, αν το κάνετε αυτό ένα θέμα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το IQ σας είναι κάτω από το "μηδέν" και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Τρίτον, δεν κατηγορώ κανέναν, γι αυτό είπα πως δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο αμυντικός, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες. Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά προστατεύοντας τους παίκτες, ώστε τέτοιες καταστάσεις να μην ξανασυμβούν. Καληνύχτα και μην είστε ηλίθιοι".

Νέο tweet Νέντοβιτς για Νικολαΐδη: "Δεν αφορά Παναθηναϊκό & Ολυμπιακό, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ