NBA

Νέο πρόστιμο σε Ίρβινγκ και Νετς επειδή ο All Star γκαρντ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις

Ο Καϊρί Ίρβινγκ των Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Το ΝΒΑ επέβαλλε πρόστιμο 35.000 δολαρίων τόσο στον Καϊρί Ίρβινγκ όσο και στους Νετς επειδή ο πρώτος αρνήθηκε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα να κάνει δηλώσεις. Δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος.

Ο "ψυχρός πόλεμος" ανάμεσα στον Καϊρί Ίρβινγκ και τα ΜΜΕ συνεχίζεται, με το ΝΒΑ να αποφασίζει - ξανά - να ληφθεί του θέματος, επιβάλλοντας πρόστιμο 35.000 δολαρίων τόσο στον έμπειρο γκαρντ, όσο και στους Νετς επειδή ο σταρ της ομάδας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ίρβινγκ και οι Νετς τιμωρούνται με πρόστιμο για τον ίδιο λόγο την φετινή σεζόν, αφού τον Δεκέμβριο είχαν αμφότεροι τιμωρηθεί με πρόστιμο 25.000 δολαρίων επειδή ο All Star γκαρντ είχε αρνηθεί (πάλι) να ακολουθήσει τους κανονισμούς σε αυτό το θέμα. Αυτό που ακολούθησε τότε ήταν ο Ίρβινγκ να αποκαλέσει μερικές ημέρες αργότερα "πιόνια" τους δημοσιογράφους με post στο Instagram, πριν τελικά λύσει την σιωπή του λίγο αργότερα και δηλώσει ότι δεν αναφερόταν στα ΜΜΕ του ΝΒΑ.

Όπως και να έχει πάντως, η κόντρα του Ίρβινγκ με τα ΜΜΕ φαίνεται ότι συνεχίζεται και θα έχει ενδιαφέρον να φανεί πού θα καταλήξει.

Photo Credits: ⓒ 2021 Adam Hunger/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ