ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέντοβιτς: "Απολαμβάνω να παίζω για τον κόουτς Βόβορα"

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην προθέρμανση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα την σεζόν 2020/21
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στην προθέρμανση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποθέωσε τον Γιώργο Βόβορα σε νέα συνέντευξή του, μίλησε για το τι του αρέσει σε αυτόν, ενώ αποκάλυψε πως όταν σταματήσει το μπάσκετ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε ξανά σε σερβικό μέσο, μία ημέρα μετά την συνέντευξή του στο "mozzarsport". Αυτή τη φορά μίλησε στο "sportklub" και δεν έκρυψε ξανά ότι περνάει όμορφα στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος γκαρντ επανέλαβε ότι ο λόγος που ξεκίνησε μέτρια την σεζόν ήταν η πίεση που έβαλε στον εαυτό του, λέγοντας πως "είχα άγχος να κάνω μία καλή εμφάνιση και με πίεσα χωρίς λόγο. Από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και μετά όμως βρήκα ρυθμό και όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους".

Στην συνέχεια της συνέντευξής του ο Σέρβος αποθέωσε πάλι τον Γιώργο Βόβορα, λέγοντας πως "έχω εκπλαγεί ευχάριστα, γιατί αν και είναι νεαρός και μέχρι τώρα δούλευε κυρίως ως ασίσταντ είναι σαφές ότι έχει πάρει πολλά από τους έμπειρους προπονητές που συνεργάστηκε. Το απολαμβάνω, προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι πάντα έχει έναν άσο στο μανίκι του, ειδικά μετά από τάιμ-άουτ.

Ο τρόπος που προσελκύει ένα παιχνίδι σε επίπεδο τακτικής είναι τέλειος. Ο κάθε αντίπαλός μας αναλύεται απόλυτα. Γίνεται καλύτερη ανάλυση από ότι με τον Έτορε Μεσίνα. Κυριολεκτικά δεν παίζουμε την ίδια άμυνα σε δύο σερί παιχνίδια. Ξέρουμε πώς θα αμυνθούμε, αλλά προσαρμοζόμαστε και ξέρουμε πώς να επιτεθούμε στον αντίπαλό μας".

Κλείνοντας, ο Νέντοβιτς αποκάλυψε πως όταν απορυθεί από το μπάσκετ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο: "Ίσως είναι τρελό, αλλά όταν σταματήσω το μπάσκετ θέλω να παίξω ποδόσφαιρο έστω για μία σεζόν σε χαμηλότερο επίπεδο. Να εκπληρώσω ένα όνειρό μου. Θελω να το δοκιμάσω και ας είναι στην 3η ή την 4η κατηγορία της Σερβίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ