ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέντοβιτς: "Είχα βάλει πίεση χωρίς λόγο στον εαυτό μου στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πλέον είμαι εντάξει"

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε προσπάθειά του για λέι-απ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε την σεζόν 2020/21
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε προσπάθειά του για λέι-απ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε πως είχε βάλει από μόνος του πίεση στον εαυτό του στο ξεκίνημα της σεζόν για αυτό δεν ήταν ο εαυτός του, ωστόσο μετά τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε αισθανεται καλά.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είχε ξεκινήσει μέτρια - για τα δικά του δεδομένα - την σεζόν. Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε όμως (νίκη με 82-68) είχε το δικό του ξέσπασμα σημειώνοντας 28 πόντους και πλέον ηρέμησε, κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο σερβικό σάιτ "mozzartsport".

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τόνισε με αφορμή την εμφάνισή του κόντρα στην Φενέρ: "Θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα μία τέτοια εμφάνιση, αλλά έβαλα πολλή πίεση χωρίς λόγο στον εαυτό μου μετά από κάποιες καλές εμφανίσεις στην προετοιμασία. Πλέον όμως την ξεφορτώθηκα. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Δουλεύω όλο το καλοκαίρι και όλα πάνε καλά".

Ακολούθως ο Σέρβος τόνισε σχετικά με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και τις νέες απαιτήσεις που υπάρχουν τώρα που το μπάτζετ έχει μειωθεί: "Τα αστέρια που έχει η ομάδα στην εμφάνιση μιλάνε από μόνα τους. Αυτό σου δημιουργεί υποχρεώσεις, αλλά σου δίνει και κίνητρο. Κάποιοι λένε ότι υπάρχουν πιο ταλαντούχες ομάδες από εμάς, αλλά έχουμε δείξει ότι είμαστε μία συμπαγής ομάδα που δεν ηττάται εύκολα".

Τέλος, σχολίασε σχετικά με τον Γιώργο Βόβορα: "Δεν θα το πω αυτό απλώς επειδή έχω μία ελευθερία κινήσεων, αλλά θα πω τι πιστεύει η ομάδα: Είναι σπουδαίος προπονητής και κάποιος που μας παρακολουθεί εκτός ομάδας μπορεί να το καταλάβει από ένα απλό παράδειγμα, όπως ότι πολύ συχνά σκοράρουμε μετά από τάιμ-άουτ. Έχει απορροφήσει την φιλοσοφία του Ρικ Πιτίνο και απολαμβάνω να παίζω για αυτόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ