NBA

NBA: Ξέφυγε η κατάσταση στους Χόρνετς, επεισόδιο ανάμεσα στον Μπορέγκο και τον Μπούκναϊτ

NBA: Ξέφυγε η κατάσταση στους Χόρνετς, επεισόδιο ανάμεσα στον Μπορέγκο και τον Μπούκναϊτ
PRINTSCREEN

Άσχημη εικόνα στον πάγκο των Χόρνετς κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Χιτ, αφού ο ρούκι Τζέιμς Μπούκναϊτ παρεξηγήθηκε από κάτι που του είπε ο προπονητής του, Τζέιμς Μπορέγκο και υπήρξε επεισόδιο, πριν ο νεαρός γκαρντ κατευθυνθεί στα αποδυτήρια.

Η ήττα των Χόρνετς τους Χιτ (86-104), αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας έφερε έντονο εκνευρισμό σε όλους. Αποτέλεσμα ήταν να ξεφύγει κάποια στιγμή η κατάσταση, με τον Τζέιμς Μπορέγκο να έχει μικρό επεισόδιο με τον ρούκι της ομάδας, Τζέιμς Μπούκναϊτ.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην τέταρτη περίοδο, όταν ο Μπορέγκο είπε κάτι στον Μπούκναϊτ. Αυτό όμως πείραξε τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος σηκώθηκε και έκανε να πάει προς το μέρος του προπονητή του, ο οποίος του γύρισε την πλάτη. Για καλή τύχη όλων, οι ΛαΜέλο Μπολ και Μάιλς Μπρίτζες που βρίσκονταν κοντά τράβηξαν τον συμπαίκτη τους, με έναν ασίσταντ κόουτς της ομάδας να σπεύδει άμεσα και να τον πηγαίνει στα αποδυτήρια, όπου έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Μπούκναϊτ φάνηκε πως εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι που η διαφορά ξέφυγε από νωρίς, είδε τον Μπορέγκο να τον χρησιμοποιεί μόνο στα τελευταία 14 δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου πριν τον αποσύρει ξανά. Αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο από κάτι που του είπε ο προπονητής του και να αντιδράσει έτσι.

"Προφανώς όλοι ήμασταν εκνευρισμένοι στα τέλη της τρίτης περιόδου και στις αρχές της τέταρτης. Θα το αφήσω εκεί όμως" αρκέστηκε να δηλώσει ο Μπορέγκο μετά το ματς όταν ρωτήθηκε.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ