NBA

NBA, Τζόζεφ Μπλερ: Ο πρώην ψηλός του ΠΑΟΚ θα κοουτσάρει τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς

NBA, Τζόζεφ Μπλερ: Ο πρώην ψηλός του ΠΑΟΚ θα κοουτσάρει τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς
INTIME SPORTS

Τα κρούσματα κορονοϊού στο τεχνικό επιτελείο των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς έφεραν τον πρώην ψηλό του ΠΑΟΚ, Τζόζεφ Μπλερ, σε θέση να κοουτσάρει στο παιχνίδι με τους Φιλαντέλφια Σίξερς.

Το όνομα του Τζόζεφ Μπλερ ενδεχομένως να μην λέει πολλά σε πολλούς. Πρόκειται για ψηλό που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις αρχές της χιλιετίας (2000-'01), αγωνιζόμενος δίπλα σε πάικτες, όπως ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Άγγελος Κορωνιός και ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Με ύψος 2μ10 ήταν κυρίαρχος κοντά στο καλάθι, έχοντας 8.8 πόντους και 10.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Α1, την ώρα που στα πέντε παιχνίδια που έπαιξε στην EuroLeague είχε ακόμη καλύτερα νούμερα (13.2 πόντοι, 13.8 ριμπάουντ και 1.6 μπλοκ).

Από το 2013, ο Τζόζεφ Μπλερ έχει ξεκινήσει καριέρα ως προπονητής, έχοντας την ευκαιρία να κοουτσάρει για πρώτη φορά ως πρώτος στο παιχνίδι των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με τους Φιλαντέλφια Σίξερς. Τα κρούσματα κορονοϊού στο επιτελείο έχουν θέσει νοκ άουτ τόσο τον Γουές Ανσέλντ Τζούνιορ όσο και τον Πατ Ντιλέινι, με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ να αναλαμβάνει τα ηνία -λόγω συνθηκών- με στόχο να φέρει εις πέρας την αποστολή.

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ