NBA

NBA, Τζέιμς Χάρντεν: Βλέπει τον εαυτό του μακριά από το Μπρούκλιν την επόμενη σεζόν

Ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν © 2022 ERIC GAY / AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Τζέιμς Χάρντεν τού δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, προοπτική που τον δελεάζει σύμφωνα με το Bleacher Report.

Εδώ και μερικές ημέρες, έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Τζέιμς Χάρντεν να αποχωρεί από τους Μπρούκλιν Νετς στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο που έχει ο "Μούσιας" τού δίνει άλλωστε αυτή τη δυνατότητα, αφού σε αυτό προβλέπεται player option για το 2022/23, αντί 47.366.760 δολαρίων.

Κι αν το πρώτο σενάριο που έριξε στο τραπέζι το Athletic είχε να κάνει με ανταλλαγή ανάμεσα σε Φιλαντέλφια Σίξερς και Μπρούκλιν Νετς το καλοκαίρι (μέσω sign-and-trade του Τζέιμς Χάρντεν), το Bleacher Report πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω.

Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ο Τζέιμς Χάρντεν είναι πιο ανοικτός από ποτέ να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Από τη μία η διαφωνία του με τον χειρισμό του οργανισμού στο θέμα του Καϊρί Ίρβινγκ από την άλλη η υψηλή φορολογία στη Νέα Υόρκη παρουσιάζονται ως δύο κομμάτια που τον έχουν προβληματίσει, σε βαθμό να σκέφτεται την αποχώρηση. Πιο έντονα από ποτέ.

Τούτο βέβαια δεν σημαίνει ούτε πως έχει αιτηθεί να γίνει ανταλλαγή άμεσα, ούτε έχει υπονοήσει κάτι περί άμεσης φυγής από τους Μπρούκλιν Νετς. Μοιάζει όμως πως η αποχώρησή του σε μερικούς μήνες θα είναι πραγματικότητα, με σκοπό να λειτουργήσει για πρώτη φορά ως free agent και να εξερευνήσει την αγορά, δίχως την παραμικρή δέσμευση.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ