NBA

NBA: Τρελό σενάριο στέλνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

NBA: Τρελό σενάριο στέλνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Πιθανό το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν οι Γουόριορς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μέσω ανταλλαγής θεωρεί στέλεχος του NBA, με αποτέλεσμα όλοι να φαντάζονται μία ομάδα με τον Βασιλιά και τους Κάρι, Τόμπσον, Γκριν γύρω του.

Η θητεία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λέικερς δεν εξελίσσεται όπως περίμενε ο θρύλος του NBA, δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν στο Λος Άντζελες. Η ιστορική ομάδα δεν δείχνει ικανή να κάνει πρωταθλητισμό και κάπως έτσι αρχίζουν να ξεπηδούν διάφορα σενάρια, άλλα λογικά, άλλα παρανοϊκά, τα οποία τον στέλνουν σχεδόν σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ.

Ένα από αυτά τα λίγο πιο... τρελά σενάρια αποκάλυψε ο Σον Ντεβένι στο Heavy, στο οποίο υποστήριξε ότι σε περίπτωση που οι Λέικερς πάρουν την απόφαση να ανταλλάξουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι το Σαν Φρανσίσκο.

"Αν υπάρξει πλειστηριασμός, οι Γουόριορς θα είναι σε σπουδαία θέση επειδή μπορούν να προσφέρουν νεαρούς παίκτες όπως ο Τζέιμς Γουάιζμαν, ο Τζόναθαν Κουμίνγκα, ο Μόουζες Μούντι, ο Πάτ Μπάλντουιν. Απλώς θα πρέπει να βάλουν στο πακέτο έναν εκ των Τζόρνταν Πουλ - Άντριου Γουίγκινς κι αυτό θα τους δυσκολέψει. Όμως αν θέλουν να κερδίσουν, τώρα, θα πρέπει να δώσουν τον Πουλ για τον ΛεΜπρόν. Με τον Ντρέιμοντ Γκριν, με τον Κάρι και τον Τόμπσον, θα έχουν μία διασκεδαστική ομάδα" ήταν τα λόγια στελέχους οργανισμού του NBA που θεωρεί μία τέτοια ανταλλαγή κάτι περισσότερο από λογική και πιθανή.

Για την ιστορία, ο Τζέιμς έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025, εκτός αν κάνει opt-out από τον τελευταίο χρόνο και βγει στην αγορά ως free agent το 2024 καθώς θα βαδίζει προς τα 40α του γενέθλια. Στόχος του, όπως δηλώνει με κάθε ευκαιρία, είναι πριν κρεμάσει τα παπούτσια του να παίξει στην ίδια ομάδα με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ