NBA

NBA Top-10: Με τρομερή τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο οι καλύτερες φάσεις

Η τρομερή τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Χαντ
Η τρομερή τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Χαντ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακές φάσεις είχαν τα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στις 15 Οκτωβρίου στο NBA με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να κερδίζει επάξια μία θέση στο Top-10.

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν οι αστέρες του NBA στους φίλους του μπάσκετ. Οι Μπακς μπορεί να ηττήθηκαν 114-103 από τους Μάβερικς, αλλά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κέρδισε μία θέση στο Top-10 της βραδιάς.

Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις, αλλά και την εντυπωσιακή τάπα του στον Χαντ.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ