ΛΕΙΚΕΡΣ

NBA: Το κοινό αποδοκίμασε τους Λέικερς στο πρώτο ματς της preseason μετά από την 30αρα από τους Κινγκς

Los Angeles Lakers guard Russell Westbrook, right, passes the ball as Sacramento Kings forward Trey Lyles defends during the first half of a preseason NBA basketball game Monday, Oct. 3, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers guard Russell Westbrook, right, passes the ball as Sacramento Kings forward Trey Lyles defends during the first half of a preseason NBA basketball game Monday, Oct. 3, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) 2022 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η εικόνα των Λέικερς στο πρώτο παιχνίδι της preseason απείχε από αυτή που θα ήθελαν να δουν οι φίλαθλοι οι οποίοι αποδοκίμασαν τον ΛεΜπρόν και τους υπολοίπους για την εικόνα τους εντός παρκέ και την ήττα με 30 πόντους από τους Κινγκς.

Οι Λέικερς ήταν αποκαρδιωτικοί στο πρώτο τους παιχνίδι για την preseason εκεί όπου ηττήθηκαν από τους Κινγκς με διαφορά 30 πόντων. Ο ΛεΜπρόν ήταν άστοχος, ο Γουέστμπρουκ μέτριος και ο Άντονι Ντέιβις μόνος του (ολοκλήρωσε το ματς με double-double έχοντας 11 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 15').

Το κοινό της ομάδας του Λος Άντζελες δεν έμεινε ικανοποιημένο από την εικόνα που έδειξαν στο παρκέ οι παίκτες του Χαμ, ακόμα και αν η σεζόν έχει πολύ μέλλον μπροστά της και δεν έχει αρχίσει καν, επί της ουσίας.

Μάλιστα ο κόσμος δεν δίστασε να αποδοκιμάσει τους Λέικερς για την απόδοσή τους, δείχνοντας έτσι πως περιμένει πολλά παραπάνω από τους παίκτες ενόψει της έναρξης της σεζόν. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν όταν οι Λέικερς είχαν υποστεί συνεχόμενες ήττες, μένοντας εν τέλει εκτός playoff.

TAGS ΛΕΙΚΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ