NBA

NBA: Το χειρότερο no-call της σεζόν σε τσεκούρωμα του Τζόρνταν Κλάρκσον των Τζαζ

NBA: Το χειρότερο no-call της σεζόν σε τσεκούρωμα του Τζόρνταν Κλάρκσον των Τζαζ
PRINTSCREEN

Απίστευτο σκηνικό στο NBA, με τους διαιτητές να κλείνουν τα μάτια σε οφθαλμοφανές φάουλ στον Τζόρνταν Κλάρκσον των Τζαζ στον αγώνα με τους Μπλέιζερς, στο χειρότερο no-call της σεζόν.

Υπάρχουν φορές που μπορεί ένα φάουλ να ξεφύγει των διαιτητών και να μην το δώσουν. Υπάρχουν και στιγμές όμως που αναρωτιέται κάποιος τι μπορεί να σκέφτονται οι διαιτητές όταν βλέπουν μία οφθαλμοφανή παράβαση να γίνεται μπροστά τους και δεν την καταλογίζουν.

Μία τέτοια στιγμή εκτυλίχθηκε στον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Τζαζ (νίκη με 116-111 των πρώτων) με "θύμα" τον Τζόρνταν Κλάρκσον της Γιούτα, σε μία φάση που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, στο πιο εξόφθαλμο no-call της σεζόν.

Κατά την διάρκεια της φάσης, λοιπόν, ο Κλάρκσον όρμησε προς το καλάθι των Τζαζ και προσπάθησε να καρφώσει. Τότε όμως εμφανίστηκαν μπροστά του ο Τζαμπάρι Γουόκερ με τον Γιουσούφ Νούρκιτς, με τον Γουόκερ να του... τσεκουρώνει το χέρι, στέλνοντάς στον στο παρκέ. Προς έκπληξη όλων όμως, οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα, παρά λίγο αργότερα χρέωσαν με τεχνική ποινή τον τεχνικό των Τζαζ, Γουίλ Χάρντι, για διαματυρία.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ