NBA

NBA: Τα Χριστούγεννα ξεκινάει η ψηφοφορία για το All Star Game 2022 στο Κλίβελαντ

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All Star Game του 2020
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All Star Game του 2020 Ⓒ 2020 NAM HUH/ASSOCIATED PRESS

Το NBA ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία του κοινού για το All Star Game του 2022 - που θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ - θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει γιατους φίλους του NBA. Όπως έγινε γνωστό, η ψηφοφορία του κοινού για την ανάδειξη των βασικών του All Star Game 2022 που θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει τα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου).

Με βάση την ενημέρωση που έγινε, η ψηφοφορία θα ξεκινήσει για την ακρίβεια στις 25 Δεκεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου στις 06:59 ώρα Ελλάδος.

Το 71ο All Star Game θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ για ιστορικούς λόγους λόγω της επετείου των 75 χρόνων, αφού εκεί είχε φιλοξενηθεί και το All Star Game του 1997 στην επέτειο των 50 χρόνων του NBA.

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν μέσω του NBA app, της επίσημης ιστοσελίδας του NBA (nba.com) και μέσω twitter. Οι ψήφοι των φιλάθλων θα μετρήσουν στο 50% για την ανάδειξη των 10 βασικών παικτών (5 από Ανατολή και 5 από Δύση) ενώ το υπόλοιπο 50% θα προκύψει από την ψηφορία των παικτών (25%) και των ΜΜΕ (25%). Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει έως 10 παίκτες κάθε μέρα (5 από Ανατολή και 5 από Δύση), με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν μέχρι δύο γκαρντ και μέχρι τρεις "ψηλοί" (φόργουορντ και σέντερ). Οι αναπληρωματικοί του All Star Game θα προκύψουν έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών.

Το δίκτυο TNT θα ανακοινώσει τους βασικούς του All Star Game στις 27 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένων και των δύο αρχηγών (οι πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολή και Δύση). Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οι δύο αρχηγοί θα φτιάξουν την ομάδα τους σε μεταγενέστερη ημερομηνια, διαλέγοντας από τους παίκτες που ψηφίστηκαν ανεξαρτήτως περιφέρειας που ανήκουν.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ