NBA

NBA Summer League: Διέλυσε τον ανταγωνισμό ο Γιουρτσεβέν, δεν έπαιξε ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ο Τούρκος σέντερ, Ομέρ Γιουρτσεβέν
Ο Τούρκος σέντερ, Ομέρ Γιουρτσεβέν 2020 AP PHOTO/NICK WASS

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στην πρώτη ημέρα των Summer Leagues του ΝΒΑ, δεν αγωνίστηκε με τους Σακραμέντο Κινγκς ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Τα mini Summer Leagues του Σολτ Λέικ Σίτι και του Σακραμέντο ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/8), πριν και οι 30 ομάδες της Λίγκας ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας (8 έως 17 Αυγούστου) για να τσεκάρουν τους νεαρούς αθλητές και τα καλοκαιρινά τους ρόστερ.

Πρόσωπο της πρώτης ημέρας ήταν ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος διέλυσε τον ανταγωνισμό στην νίκη των Λέικερς επί των Χιτ (80-78). Ο Τούρκος σέντερ σκόραρε 27 πόντους (8/13 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 2/4 βολές), μάζεψε 19 ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ και όλα αυτά σε 31:32, ενώ ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, Τάισον Κάρτερ, έμεινε άποντος καθώς αστόσησε σε τρία δίποντα. Γέμισε πάντως τη στατιστική του με 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 15:49.

Ο Γιουρτσεβέν είχε υπογράψει στους Χίτ πριν από την έναρξη των playoffs, με στόχο να αγωνιστεί μαζί τους το καλοκαίρι, να αξιολογηθεί και στη συνέχεια να αποφασιστεί αν μπορεί να χωρέσει στο ρόστερ της ομάδας του Μαϊάμι για τη σεζόν 2021/22.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στο Summer League της Καλιφόρνια, οι Γουόριορς επικράτησαν με 89-82 των Σακραμέντο Κινγκς, με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, τον μικρότερο από τους Antetokounbros, να παρακολουθεί από τον πάγκο καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του. Ο νεαρός περιφερειακός που ανήκε την περασμένη σεζόν στη Μούρθια, δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ