NBA

NBA, Στεφ Κάρι: Αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο κόντρα στους Μάβερικς, ανησυχία στους Γουόριορς

NBA, Στεφ Κάρι: Αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο κόντρα στους Μάβερικς, ανησυχία στους Γουόριορς
PRINTSCREEN

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Γουόριορς, που είδαν τον Στεφ Κάρι να συγκρούεται γόνατο με γόνατο με αντίπαλό του και να αποχωρεί από τον αγώνα με τους Μάβερικς. Καθαρή η μαγνητική.

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε και οι Γουόριορς πάτησαν - για ακόμα μία φορά φέτος - το κουμπί του συναγερμού. Ο σταρ της ομάδας χτύπησε στο αριστερό γόνατο όταν συγκρούστηκε με τον ΜακΚίνλεϊ Ράιτ στην 3η περίοδο του αγώνα με τους Μάβερικς (νίκη με 119-113 για το Γκόλντεν Στέιτ) και αποχώρησε από το παιχνίδι, σκορπώντας την ανησυχία στους πρωταθλητές.

Ο MVP των τελικών του NBA τραυματίστηκε επειδή βρήκε γόνατο με γόνατο με τον αντίπαλό του και έδειξε εξ αρχής να πονάει, αφού ξεκίνησε να κουτσαίνει, πηγαίνοντας άμεσα στον πάγκο της ομάδας του. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση των Γουόριορς, η μαγνητική που υποβλήθηκε ο σταρ τους ήταν αρνητική, ωστόσο θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Την φετινή σεζόν ο Κάρι έχει 29.7 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Μέσα στην σεζόν απουσίασε για ένα διάστημα 11 αγώνων λόγω τραυματισμού στον αριστερό ώμο.

Δείτε την στιγμή του τραυματισμού του Κάρι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ