NBA

NBA, Σέλτικς: Τρομάρα με Σμαρτ, "γύρισε" τον αστράγαλό του και ούρλιαζε από τον πόνο, αλλά επέστρεψε στο ματς με τους Χιτ

NBA, Σέλτικς: Τρομάρα με Σμαρτ, "γύρισε" τον αστράγαλό του και ούρλιαζε από τον πόνο, αλλά επέστρεψε στο ματς με τους Χιτ
PRINTSCREEN

Ο Μάρκους Σμαρτ "γύρισε" τον δεξιό του αστράγαλο στο Game 3 με τους Χιτ και έπεσε ουρλιάζοντας στο παρκέ προκαλώντας ανησυχία στους φίλους των Σέλτικς, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στο παιχνίδι.

Ο Μάρκους Σμαρτ έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες στο NBA και μάλιστα με εμφατικό τρόπο στην ήττα των Σέλτικς από τους Χιτ (103-109) στο Game 3 των τελικών της Ανατολής.

Ο γκαρντ των Σέλτικς διεκδίκησε ένα ριμπάουντ στην τρίτη περίοδο του αγώνα, ωστόσο προσγειώθηκε άτσαλα, με αποτέλεσμα να "γυρίσει" τον δεξιό του αστράγαλο. Αμέσως άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο και να ουρλιάζει, "παγώνοντας" όσους ήταν στο γήπεδο, αλλά και αυτούς που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Όπως αποδείχθηκε πάντως στην συνέχεια, αυτός ο τραυματισμός δεν ήταν αρκετός για να τον αφήσει εκτός αγώνα, αφού μερικά λεπτά αργότερα επέστρεψε και μάλιστα ευστόχησε σε τρίποντο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, προκαλώντας πανδαιμόνιο.

Αυτό που μένει βέβαια να φανεί είναι πώς θα είναι ο αστράγαλός του την επόμενη μέρα. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ο Σμαρτ έχει απουσιάσει από δύο αγώνες των Σέλτικς στα playoffs (το Game 2 με τους Μπακς στον δεύτερο γύρο των playoffs και το Game 1 με τους Χιτ στους τελικούς της Ανατολής) λόγω διάφορων τραυματισμών.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Σμαρτ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα):

Δείτε το VIDEO με την επιστροφή του Σμαρτ στο παιχνίδι μέσα σε αποθέωση και το τρίποντο που σημείωσε:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ