NBA

NBA, Σέλτικς: Ο Τέιτουμ κρίνει εξαιρετικά σημαντική την παραμονή του Μπράουν

NBA, Σέλτικς: Ο Τέιτουμ κρίνει εξαιρετικά σημαντική την παραμονή του Μπράουν
PRINTSCREEN

Ο Τζέισον Τέιτουμ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον Τζέιλεν Μπράουν στο πλευρό του, για αυτό και τόνισε το πόσο σημαντική είναι η παραμονή του στη Βοστώνη, μετά την ήττα των Σέλτικς από τους Χιτ στο Game 7 των τελικών της Ανατολής.

Ο Τζέιλεν Μπράουν δεν κατάφερε να βγει μπροστά και να ηγηθεί των Σέλτικς στο Game 7 με τους Χιτ, από τη στιγμή που ο Τζέισον Τέιτουμ χτύπησε τον άστραγαλό του στο ξεκίνημα τους ματς, γεγονός που τον επηρέασε φανερά. Για την ακρίβεια ο Μπράουν τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους (7/16 δίποντα, 1/9 τρίποντα, 2/2 βολές),8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ αλλά και 8 λάθη, νούμερα που ξεσήκωσαν αντιδράσεις και κριτική από τους οπαδούς της ομάδας στα social media.

Παρά ταύτα, ο Τέιτουμ γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ο Μπράουν για το οικοδόμημα των Σέλτικς και κρίνει απαραίτητη την παραμονή του στη Βοστώνη, με δεδομένο ότι μέσα στο καλοκαίρι θα διαπραγματευτεί με την ομάδα για super-max επέκταση στο συμβόλαιό του, η οποία θα του αποφέρει 295 εκατομμύρια δολάρια.

"Είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη Λίγκα. Παίζει και στις δύο πλευρές του παρκέ και είναι ακόμα νέος. Έχει καταφέρει πολλά στην μέχρι τώρα καριέρα του, οπότε νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό", είπε ενδεικτικά ο Τέιτουμ.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ