NBA

NBA: Σε συζητήσεις Νετς - Λέικερς για πιθανή ανταλλαγή Ίρβινγκ - Γουέστμπρουκ

NBA: Σε συζητήσεις Νετς - Λέικερς για πιθανή ανταλλαγή Ίρβινγκ - Γουέστμπρουκ
AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Καϊρί Ίρβινγκ επέλεξε τελικά να κάνει opt-in στο συμβόλαιό του με τους Νετς, μένοντας στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο τα δημοσιεύματα στην Αμερική αναφέρουν πως η ομάδα του Μπρούκλιν βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Λέικερς για πιθανή ανταλλαγή Ίρβινγκ - Γουέστμπρουκ.

Η παραμονή του Καϊρί Ίρβινγκ στους Μπρούκλιν Νετς και το αν τελικά θα ενεργοποιούσε την option στο συμβόλαιό του είχε αρκετά επεισόδια και θα συνεχίσει να έχει. Ο σταρ της ομάδας επέλεξε τελικά να κάνει opt-in στο συμβόλαιό του με τους Νετς, μένοντας στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο έχει κάνει από την πλευρά του και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ο οποίος έκανε χρήση της player option στο συμβόλαιό του και μένει στους Λέικερς. Τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ ωστόσο για πιθανή ανταλλαγή ανάμεσα στην ομάδα του Μπρούκλιν και αυτή του Λος Άντζελες που περιλαμβάνει τους δύο αυτούς παίκτες, λύνουν και δένουν αναφέροντας πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για να πάρουν ο ένας τον παίκτη του άλλου.

Τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα και το... buzz γύρω από αυτή την ανταλλαγή είναι όλο και πιο έντονα, με τον δημοσιογράφο του Yahoo Sports, Κρις Χέινς να αναφέρει ότι υπάρχει αισιοδοξία πως οι δύο ομάδες θα βρουν την χρυσή τομή αλλά πως οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Καμία δεν θα δώσει τον παίκτη της για λιγότερα από όσο αξίζει, ενώ αναφέρεται πως οι Νετς θέλουν τον σούτινγκ γκαρντ, Τζο Χάρις να συμπεριλαμβάνεται στην ανταλλαγή (έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια).

Από την άλλη πλευρά οι Λέικερς θέλουν τον Σεθ Κάρι μέσα στην συμφωνία καθώς επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους (το συμβόλαιο του Σεθ Κάρι αξίας 8.5 εκατομμυρίων ολοκληρώνεται).

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ