NBA

NBA, Σανς: Ο Κρις Πολ αγωνίστηκε τραυματίας στην σειρά με τους Μάβερικς

Ο Κρις Πολ των Σανς
Ο Κρις Πολ των Σανς Ⓒ 2022 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Με τους Σανς να αποκλείονται στον δεύτερο γύρο από τους Μάβερικς, αμερικανικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο Κρις Πολ αγωνιζόταν στην σειρά με πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Οι Σανς διασύρθηκαν στο Game 7 στο Φοίνιξ από τους Μάβερικς (90-123) και αποκλείστηκαν. Και αν υπάρχει ένα θέμα που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν η κάθετη πτώση στην απόδοση του Κρις Πολ από το Game 3 της σειράς και έπειτα, κάτι που έκανε τον κόσμο να υποψιαστεί ότι ίσως ήταν τραυματίας. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο 37χρονος γκαρντ αντιμετώπισε πράγματι πρόβλημα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Πολ αγωνίστηκε στην σειρά με τους Μάβερικς με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, κάτι που είναι πιθανό να έπαιξε ρόλο στην άσχημη εικόνα του από ένα σημείο κι έπειτα, ασχέτως αν ο Πάτρικ Μπέβερλι είχε διαφορετική άποψη.

Για την ιστορία, στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς με τους Μάβερικς ο Πολ είχε 23.5 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 62.1% στα σουτ (14.5 προσπάθειες ανά αγώνα) και 42.9% στα τρίποντα (3.5 προσπάθειες ανά αγώνα), ενώ στους 5 αγώνες που ακολούθησαν είχε 9.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 50% στα σουτ (7.2 προσπάθειες ανά αγώνα) και 50% στα τρίποντα (3.2 προσπάθειες ανά αγώνα) σε 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ