NBA

NBA, Σανς: Ο Κράουντερ έγραψε στο twitter ότι δεν θα μείνει στο Φοίνιξ και μετά διέγραψε το tweet

Ο Τζα Κράουντερ
Ο Τζα Κράουντερ Ⓒ 2022 MATT YORK/ ASSOCIATED PRESS

Οι φήμες περί ανταλλαγής του φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει τον Τζα Κράουντερ, ο οποίος απαντώντας σε post στο twitter έγραψε πως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στους Σανς, για να σπεύσει στην συνέχεια να διαγράψει το tweet.

Ο Τζα Κράουντερ γνωρίζει ότι οι Σανς σκέφτονται να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Κι αν το σενάριο να τον στείλουν οι "Ήλιοι" στους Τζαζ για χάρη του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν προχώρησε επειδή ο Κροάτης τελικά πήγε στους Πίστονς, αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα, κάτι που προφανώς έχει πειράξει τον Κράουντερ, ο οποίος υπέπεσε σε γκάφα.

Με έναν αμερικανό δημοσιογράφο να γράφει στο twitter τα ερωτηματικά που ακολουθούν τους Σανς την νέα σεζόν και ένα από αυτά να είναι αν στην βασική πεντάδα θα βρίσκεται ο Κράουντερ ή ο Κάμερον Τζόνσον, ο βετεράνος φόργουορντ αποφάσισε να απαντήσει, γράφοντας: "Το 99 δεν θα είναι εδώ!" Με το "99" εννοούσε προφανώς τον εαυτό του, αφού αυτός είναι ο αριθμός του.

Λίγο αργότερα ο Κράουντερ έσβησε το tweet του. Αρκετοί ωστόσο είχαν προλάβει να το κάνουν printscreen και να το κρατήσουν, με αποτέλεσμα πλέον να έχει δημιουργηθεί θόρυβος. Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι τι θα ακολουθήσει.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ