NBA

NBA: Πρόβλημα στον δεξιό πνεύμονα ο ΜακΚόλουμ των Μπλέιζερς, εκτός επ' αόριστον

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Μπλέιζερς Ⓒ 2021 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Οι Μπλέιζερς ανακοίνωσαν ότι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με πνευμονοθώρακα στον δεξιό πνεύμονα και θα μείνει για άγνωστο διάστημα εκτός δράσης, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις.

Τα προβλήματα συνεχίζουν να μαζεύονται για τους Μπλέιζερς, που ανακοίνωσαν ότι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με πνευμονοθώρακα στον δεξιό πνεύμονα.

Ο σταρ της ομάδας τραυματίστηκε στην ήττα των Μπλέιζερς από τους Σέλτικς (117-145) στις 5 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με αντιπάλους τους Κλίπερς (ήττα με 90-102). Σύμφωνα με την ενημέρωση του Πόρτλαντ, ο ΜακΚόλουμ πρέπει να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις πριν οριστεί ακριβές χρονοδιάγραμμα επιστροφής στα παρκέ.

Ο ΜακΚόλουμ είναι ο τρίτος γκαρντ της ομάδας που μπήκε στην λίστα των τραυματιών μετά τον Ντέμιεν Λίλαρντ (πρόβλημα στους κοιλιακούς) και τον Άνφερνι Σάιμονς (αστράγαλος). Κοινώς, οι Μπλέιζερς θα πρέπει να πορευτούν χωρίς τους δύο σταρ τους και τον αναπληρωματικό τους γκαρντ.

Την φετινή σεζόν ο ΜακΚόλουμ έχει 20.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 39.3% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ