NBA

NBA: Πρόστιμο 50 χιλιάδων δολαρίων στον Ραντλ για το περιστατικό με τον Τζόνσον στο Σανς - Νικς

Phoenix Suns forward Cameron Johnson (23) and New York Knicks forward Julius Randle are separated by the referee during the second half of an NBA basketball game, Friday, March 4, 2022, in Phoenix. Randle was ejected after the play as the Phoenix Suns defeated the Knicks 115-114. (AP Photo/Matt York)
Phoenix Suns forward Cameron Johnson (23) and New York Knicks forward Julius Randle are separated by the referee during the second half of an NBA basketball game, Friday, March 4, 2022, in Phoenix. Randle was ejected after the play as the Phoenix Suns defeated the Knicks 115-114. (AP Photo/Matt York) 2022 AP PHOTO/MATT YORK

Με πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων δολαρίων τιμώρησε το ΝΒΑ τον Τζούλιους Ραντλ για το έντονο περιστατικό που είχε με τον Καμ Τζόνσον στο ματς των Σανς με τους Νικς.

Το περιστατικό ανάμεσα στον Τζούλιους Ραντλ και τον Καμ Τζόνσον στο ματς των Σανς με τους Νικς δεν έμεινε ατιμώρητο από το ΝΒΑ που επέβαλε πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων δολαρίων στον παίκτη των Νικς για τον τρόπο που αντέδρασε και την αψιμαχία με τον σκόρερ των Σανς.

Οι δυο τους αντάλλαξαν κουβέντες στο παρκέ με τον Ραντλ να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να σπρώχνει τον Τζόνσον κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου. Όπως παραδέχτηκε ο Ραντλ πριν από το ματς των Νικς κόντρα στους Κλίπερς τα χαράματα της Δευτέρας (7/3), πληγώθηκε που απογοήτευσε τους συμπαίκτες του και απολογήθηκε στην ομάδα του.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ