NBA

Πατ Ράιλι: "Προτεραιότητά μας οι παίκτες που ήδη έχουμε"

Ο Πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ Πατ Ράιλι παρακολουθεί το ματς Μπακς-Χιτ
Ο Πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ Πατ Ράιλι AP IMAGES/MARK J. TERRILL

Ο Πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ, Πατ Ράιλι, μίλησε για τη νέα σεζόν που έρχεται και τις προτεραιότητες που έχει θέσει η ομάδα, αρχής γενομένης από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Ξεκάθαρος για τα πλάνα της νέας σεζόν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος των Μαϊάμι Χιτ, Πατ, Ράιλι, ο οποίος τόνισε τις προτεραιότητες που έχει θέσει η ομάδα, ενώ έβγαλε και το καπέλο στον κόουτς Έρικ Σποέλστρα.

"Ξέρουμε τι προτεραιότητες έχουμε. Γνωρίζουμε καλά τι θέλουμε να κάνουμε.Είναι να φροντίσουμε τους παίκτες που ήδη έχουμε, ότι πρέπει να πάρουμε άμεσα αποφάσεις. Ξέρουμε ότι ο Μπαμ έχει μια απόφαση να πάρει και θα το κάνουμε μαζί του. Ξέρουμε ποιοι έχουν θυσιαστεί για εμάς, του free agents, ειδικά ο Γκόραν Ντράγκιτς".

Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας: "Ο Σπο είναι ο προπονητής της χρονιάς για εμένα. Πρέπει να παραμείνουμε με ποικιλία. Μόλις έχουμε όλους τους αριθμούς και τα βάλουμε όλα κάτω, θα πάρουμε το πρόγραμμα, θα ξέρουμε ποιες θα είναι οι ημερομηνίες και οι κανόνες, όταν τα κάνουμε όλα, θα παραμείνουμε... ρευστοί. Και ότι έρθει σε εμάς, θα το κοιτάξουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Χιτ.

AP Images / Mark J. Terrill

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ