ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

NBA, Πόποβιτς για το τι του δίνει κίνητρο κάθε χρόνο: "Ο μισθός μου"

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς 2022 AP PHOTO/DARREN ABATE

Απόλυτα ειλικρινής με τους στόχους των Σπερς τη φετινή σεζόν ήταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς που στα 73 του χρόνια βρίσκει ακόμα κίνητρο κάθε χρόνο και παραμένει στους πάγκους, ένα κίνητρο που όπως είπε έχει ορισμένα μηδενικά.

Ο θρυλικός Γκρεγκ Πόποβιτς βρίσκεται στον πάγκο των Σαν Αντόνιο Σπερς από το 1996 και θα παραμείνει εκεί για ακόμα μία χρονιά. Στα 73 του χρόνια η μεγάλη αυτή μορφή της προπονητικής που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο παγκόσμιο μπάσκετ μίλησε στην Media Day της ομάδας για το κίνητρο που εξακολουθεί να τον κρατά στους πάγκους, ένα κίνητρο που έχει αριθμούς και αρκετά μηδενικά.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να δώσει και συμβουλές στοιχήματος στους δημοσιογράφους ξεκαθαρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τους στόχους της ομάδας.

"Ίσως δεν θα έπρεπε να το πω αυτό αλλά θα το πω όπως και να έχει. Κανείς εδώ μέσα δεν πρέπει να πάει στο Λας Βέγκας και να ποντάρει ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πιθανό πως δεν θα συμβεί.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο. Το θέμα είναι να φτιάξουμε ένα γκρουπ και να τους δώσουμε την δυνατότητα να έχουν μία μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ και να το χαρούν. Είναι σαν μωρά. Πρέπει να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να μεγαλώσουν".

Όσο για το κίνητρο που τον κρατά στην προπονητική στα 73 του χρόνια: "Ο μισθός μου".

TAGS ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ