NBA

NBA, Πέλικανς: Τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Χέιζ για ενδοοικογενειακή βία

Ο Τζάξον Χέιζ με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Τζάξον Χέιζ με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζάξον Χέιζ των Πέλικανς καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 450 ώρες κοινωνικής εργασίας από δικαστήριο στο Λος Άντζελες για την σύλληψή του στο σπίτι του το καλοκαίρι του 2021 για κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας και αντίσταση κατά της αρχής.

Ηταν το καλοκαίρι του 2021 όταν κυκλοφόρησαν πλάνα της σύλληψης του Τζάξον Χέιζ των Πέλικανς στο σπίτι του. Το VIDEO σόκαρε, αφού έδειχνε αστυνομικούς να ασκούν έντονη βία και να χρησιμοποιούν τέιζερ για να τον ακινητοποιήσουν, αφού βρέθηκαν στον χώρο έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Έναν χρόνο αργότερα, ο νεαρός σέντερ έμαθε και την ποινή του: Τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 450 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Αυτή ήταν η απόφαση δικαστηρίου του Λος Άντζελες, αφού εκτός της κατηγορίας της ενδοοικογενειακής βίας προστέθηκε και αυτή της αντίστασης κατά της αρχής, με τον Χέιζ να κατηγορείται ότι αρνήθηκε να συλληφθεί και έσπρωξε έναν αστυνομικό σε τοίχο, κάτι που οδήγησε σε τραυματισμό στον αγκώνα. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πώς και πότε θα εκτίσει την ποινή των 450 ωρών κοινωνικής εργασίας ο Χέιζ.

Την φετινή σεζόν ο νεαρός σέντερ είχε 9.3 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής (70 αγώνες - 28 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ