ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ

NBA: Πέλικανς και Λάρι Νανς συμφώνησαν σε διετή επέκταση συμβολαίου

New Orleans Pelicans forward Larry Nance Jr. (22) moves the ball against the Phoenix Suns during the second half of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Tuesday, April 19, 2022, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
New Orleans Pelicans forward Larry Nance Jr. (22) moves the ball against the Phoenix Suns during the second half of Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series, Tuesday, April 19, 2022, in Phoenix. (AP Photo/Matt York) 2022 AP PHOTO/MATT YORK

Σε επέκταση συμβολαίου δύο ακόμα ετών συμφώνησαν οι Πέλικανς με τον Λάρι Νανς με τον παίκτη να βάζει στον λογαριασμό του το ποσό των 21.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παίκτης των Πέλικανς θα είναι για ακόμα μία διετία ο Λάρι Νανς, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για διετή επέκταση συμβολαίου. Ο Νανς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τον περασμένο Φλεβάρη, περνώντας μάλιστα την πόρτα του χειρουργείου και αφήνοντάς τον εκτός δράσης για μερικό διάστημα, ωστόσο η ομάδα αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι η συμφωνία θα του αποφέρει το ποσό των 21.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο ο Νανς θα παραμείνει στην Νέα Ορλεάνη για την επόμενη τριετία και θα πάρει το ποσό των 31.3 εκατομμυρίων δολαρίων.

TAGS ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ