NBA

NBA: Οι Σίξερς σκέφτονται να κάνουν κίνηση για Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 FRANK FRANKLIN II/ ASSOCIATED PRESS

Με τους Νετς να εξακολουθούν να ψάχνουν για ομάδα να παραχωρήσουν τον Κέβιν Ντουράντ, ένα νέο αμερικανικό δημοσίευμα βάζει στο παιχνίδι τους Σίξερς, σε μία κίνηση που αν γίνει θα δημιουργήσει σεισμό στο NBA.

Ο Κέβιν Ντουράντ στους Σίξερς; Μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ και Τζέιμς Χάρντεν; Φαίνεται ότι αυτό είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες σύμφωνα με δημοσίευμα του "sny.tv", σε μία είδηση που προκαλεί ήδη... τριγμούς στο NBA.

Με τον Ντουράντ να έχει ζητήσει από τον Τζο Τσάι να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τους Σον Μαρκς-Στιβ Νας στους Νετς, τον ιδιοκτήτη του Μπρούκλιν να απαντάει στηρίζοντας δημόσια τους δύο άνδρες και τους Σέλτικς να... κλείνουν το τηλέφωνο όταν άκουσαν τις απαιτήσεις των Νεοϋορκέζων, η Φιλαντέλφεια φαίνεται να μπήκε στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι άνθρωποι των Σίξερς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση για τον Ντουράντ. Δεδομένου βέβαια ότι δεν θέλουν να δώσουν τον Εμπίντ και δεν γίνεται να στείλουν τον Χάρντεν πίσω, ένα πιθανό πακέτο θα έπρεπε να περιλαμβάνει τους Ταϊρίς Μάξι, Τομπάιας Χάρις, Ματίς Τάιμπουλ και πιθανότατα κάποιον/κάποιους παίκτες ακόμα και μελλοντικά ντραφτ πικ.

Μία πρόταση που δεν είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφέρει τους Νετς, εκτός αν στο Μπρούκλιν πιστεύουν ότι ο Μάξι μπορεί να γίνει σταρ. Ή. μάλλον, αν θεωρούν ότι ο Μάξι μπορεί όχι απλώς να γίνει σταρ, αλλά καλύτερος παίκτης από τον Τζέιλεν Μπράουν, τον οποίο έχουν ρίξει στο τραπέζι οι Σέλτικς.

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι η υπόθεση του Ντουράντ έχει ακόμα αρκετά επεισόδια. Και η εξέλιξή της θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ