NBA

NBA: Οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν με ανταλλαγή αθλητή που δεν μπορεί να παίζει εντός έδρας

NBA: Οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν με ανταλλαγή αθλητή που δεν μπορεί να παίζει εντός έδρας
2022 AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Τζάστιν Χόλιντεϊ δεν είναι εμβολιασμένος, δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί και οι Κινγκς δεν θα έχουν το δικαίωμα να τον χρησιμοποιούν στους εντός έδρας αγώνες τους, όσο οι περιορισμοί στο Σακραμέντο δεν χαλαρώνουν.

Η είδηση της ανταλλαγής του Ντομάντας Σαμπόνις προκάλεσε αρκετό θόρυβο το βράδυ της Τρίτης (8/2). Ο Λιθουανός έφυγε από την Ιντιανάπολις, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σακραμέντο, ωστόσο μαζί του θα συνεχίσουν ακόμα δύο παίκτες, ο Τζέρεμι Λαμπ κι ο Τζάστιν Χόλιντεϊ που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους εντός έδρας αγώνες των Κινγκς εξαιτίας δικής του επιλογής!

Ο 32χρονος (θα γίνει 33 ετών στις 5 Απριλίου) περιφερειακός που έχει 10.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 29.6 λεπτά συμμετοχής στις τελευταίες πέντε σεζόν, με 44.7% στο δίποντο και 37.2% στο τρίποντο, παραμένει ανεμβολίαστος για τον Covid-19 και όπως δήλωσε πριν από μερικές ημέρες, δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη. Το Σακραμέντο είναι μία από τις πόλεις στις οποίες οι αθλητές πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για να αγωνίζονται στους εντός έδρας αγώνες, οπότε ο Χόλιντεϊ δεν θα έχει το δικαίωμα.

Οι Κινγκς προφανώς και το γνώριζαν, ωστόσο έπρεπε να αποδεχθούν την πρόταση των Πέισερς που ήθελαν να γλιτώσουν τα 6 εκατομμύρια δολάρια από το συμβόλαιο του Χόλιντεϊ για την τρέχουσα και τα 6.3 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη περίοδο, ώστε να βάλουν στο δυναμικό τους τον Ντομάντας Σαμπόνις.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ