NBA

NBA: Οι Ράπτορς πανηγύριζαν την νίκη επί των Θάντερ, αλλά το νικητήριο καλάθι κρίθηκε εκπρόθεσμο

NBA: Οι Ράπτορς πανηγύριζαν την νίκη επί των Θάντερ, αλλά το νικητήριο καλάθι κρίθηκε εκπρόθεσμο
Ο Τζάστιν Τσαμπανιέ PRINTSCREEN

Ο Τζάστιν Τσαμπάνι των Ράπτορς νόμιζε ότι έδωσε την νίκη στην ομάδα του με την λήξη του αγώνα κόντρα στους Θάντερ χάρη σε φόλοου, όλο το γήπεδο ξεσηκώθηκε, αλλά το καλάθι τελικά ακυρώθηκε - σωστά - ως εκπρόθεσμο.

Ο Τζάστιν Τσαμπάνι έφτασε μία ανάσα από το να γίνει ο ήρωας της βραδιάς για τους Ράπτορς στην ήττα με 109-110 από τους Θάντερ. Για την ακρίβεια, τόσο αυτός όσο και οι Ράπτορς πίστευαν ότι τα κατάφερε και πανηγύριζαν έξαλλα. Αποδείχθηκε ότι όλοι έκαναν λάθος.

Το σκηνικό είχε ως εξής: Με τον Μάικ Μουσκάλα να έχει ευστοχήσει σε τρίποντο, οι Θάντερ ήταν μπροστά στο σκορ με 109-110. Η τελευταία επίθεση ανήκε στους Ράπτορς, που έδωσαν την μπάλα στον Φρεντ ΒανΒλίτ που όρμησε προς το καλάθι. Το... κάτι σαν σουτ που επιχείρησε όμως δεν βρήκε στόχο - βασικά ήταν airball. Τότε ήταν που εμφανίστηκε ξαφνικά ο Τσαμπάνι, σημειώνοντας το νικητήριο καλάθι μέσα σε αποθέωση! Ο Τσαμπάνι τρελάθηκε, οι συμπαίκτες του τρελάθηκαν, ο κόσμος τρελάθηκε.

Οι διαιτητές όμως έμειναν ψύχραιμοι και είδαν το replay. Και αποδείχθηκε ότι το φόλοου του ρούκι φόργουορντ των Ράπτορς ήταν εκπρόθεσμο, σκορπώντας την απογοήτευση στο Τορόντο, που είδε μία ανατροπή 14 πόντων στην τέταρτη περίοδο να μένει στην μέση.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ