NBA

NBA: Οι Νικς πήραν τον Τζος Χαρτ από τους Μπλέιζερς

Ο Τζος Χαρτ με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Τζος Χαρτ με την φανέλα των Μπλέιζερς Ⓒ 2022 MICHAEL CONROY/ ASSOCIATED PRESS

Σημαντική κίνηση από τους Νικς, οι οποίοι απέκτησαν με ανταλλαγή τον Τζος Χαρτ από τους Μπλέιζερς με αντάλλαγμα τρεις παίκτες που είχαν εκτός ροτέισον και ένα προστατευμένο ντραφτ πικ για το NBA Draft 2023.

Σε μία κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού προχώρησαν οι Νικς. Οι Νεοϋορκέζοι κινήθηκαν αθόρυβα και απέκτησαν τον Τζος Χαρτ από τους Μπλέιζερς, στέλνοντας στο Πόρτλαντ τους Καμ Ρέντις, Ράιαν Αρκιντιάκονο και Σβι Μιχάιλιουκ, αλλά και ένα προστατευμένο ντραφτ πικ για το φετινό NBA Draft.

Με την απόκτηση του Χαρτ οι Νικς πρόσθεσαν στην μηχανή τους κάτι που τους έλειπε από την αρχή της σεζόν: Έναν 3-and-D περιφερειακό, που μπορεί να παίξει άμυνα, να βάλει τα τρίποντα που του αναλογούν και - κυρίως - να βοηθήσει στον τομέα των ριμπάουντ. Και όλα αυτά παραχωρώντας τρεις παίκτες που ήταν εκτός ροτέισον. Την φετινή σεζόν ο Χαρτ έχει 9.5 πόντους, 8.2 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μπλέιζερς από την πλευρά τους έχασαν τον βασικό τους σούτινγκ γκαρντ και είναι η τελευταία - μέχρι την επόμενη - ομάδα που ελπίζει ότι θα "ξεκλειδώσει" το ταλέντο του Καμ Ρέντις, ελπίζοντας να πάρουν ως bonus την φετινή επιλογή των Νικς στο NBA Draft.

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ