NBA

NBA: Οι Μπακς πηγαίνουν στο Άμπου Ντάμπι και γράφουν ιστορία

NBA: Οι Μπακς πηγαίνουν στο Άμπου Ντάμπι και γράφουν ιστορία
2022 AP PHOTO/JEFFREY PHELPS

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ΝΒΑ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα φιλοξενήσουν δύο preseason αγώνες, με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ν' αντιμετωπίζουν τους Χοκς στο Άμπου Ντάμπι τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι Ατλάντα Χοκς θα τεθούν αντιμέτωποι στα δύο preseason παιχνίδια, τα οποία για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ θα διεξαχθούν στο Αμπού Ντάμπι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στις 6 και 8 Οκτωβρίου του 2022.

Τα δύο αυτά παιχνίδι σηματοδοτούν τα πρώτα ματς στην ιστορία της λίγκας στα Ηνωμένα Εθνικά Εμιράτα (UAE) και τον Αραβικό Κόλπο. Όπως έγινε γνωστό, θα διεξαχθούν στην Etihad Arena, στη Νήσο Γιας.

Το φίλαθλο κοινό του Άμπου Ντάμπι αλλά και πολλών άλλων χωρών θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πλούσιο θέαμα από τις δύο ομάδες και τα Ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αγώνες προετοιμασίας για τη σεζόν 2022/23. Τα εισιτήρια για τα NBA Abu Dhabi Games 2022 θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το επερχόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς και του Fiserv Forum, Πίτερ Φέιγκι τόνισε: "Είναι τιμή μας που επιλεχτήκαμε για να συμμετάσχουμε στους πρώτους αγώνες στην ιστορία του ΝΒΑ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Καθώς το ΝΒΑ συνεχίζει να επεκτείνεται παγκοσμίως, ανυπομονούμε να επισκεφθούμε το Αμπού Ντάμπι και να ενισχύσουμε τον στόχο του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από το να εμπνεύσει τους ανθρώπους σε όλη τη γη μέσω του μπάσκετ.

Είμαστε υπερήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε τον προσεχή Οκτώβριο την πόλη μας, την πολιτεία μας και τους φιλάθλους των Μπακς σε όλο τον κόσμο".

NBA: Οι Μπακς πηγαίνουν στο Άμπου Ντάμπι και γράφουν ιστορία


TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ