NBA

NBA: Οι Λέικερς δίνουν στους Νετς δύο picks πρώτου γύρου για τον Ίρβινγκ, αλλά δεν είναι αρκετά

Brooklyn Nets guard Kyrie Irving (11) jogs up the court after scoring during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Tuesday, March 15, 2022, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Brooklyn Nets guard Kyrie Irving (11) jogs up the court after scoring during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Tuesday, March 15, 2022, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) 2022 AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Οι Λέικερς έκλεισαν το πρώτο μεγάλο ζήτημα και επέκτειναν το συμβόλαιο του ΛεΜπρόν και πλέον θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πάρουν τον Καϊρί Ίρβινγκ, με τους Νετς όμως να μην δείχνουν πρόθυμοι να συμφωνήσουν εύκολα.

Το όνομα του Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται πάνω πάνω στα 'θέλω' των Λέικερς για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Λος Άντζελες να θέλει να προχωρήσει σε ανταλλαγή και να τον αποκτήσει. Οι Νετς ωστόσο δεν θα δώσουν εύκολα έναν από τους κορυφαίους τους παίκτες και θα διαπραγματευτούν μέχρι "τελικής πτώσεως" προκειμένου να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Έιντριαν Βοϊναρόβσκι οι Λέικερς έχουν ως όπλο τους τα draft picks πρώτου γύρου του 2027 και του 2029, κάτι που δεν φαίνεται να ενδιαφέρει την ομάδα της Νέας Υόρκης.

"Αν έχουν δύο μεγάλα όπλα για να μπουν σε συζητήσεις αυτά είναι τα draft picks πρώτου γύρου του 2027 και του 2029. Αν είναι unprotected τότε θα έχουν μεγάλη αξία. Οι Λέικερς θέλησαν να τα χρησιμοποιήσουν για μία ανταλλαγή για τον Ίρβινγκ όμως οι Νετς δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται. Το Λος Άντζελες θα συνεχίσει να κάνει κάποιες κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν και θα ψάξει να κάνει την κατάλληλη κίνηση με την κατάλληλη ευκαιρία", ανέφερε ο Βοϊναρόβσκι.

Οι Λέικερς θέλουν να χτίσουν ένα ρόστερ που θα κερδίζει και θα επανέλθει στην κορυφή, ή έστω κοντά σε αυτή. Μετά από την επέκταση του συμβολαίου του ΛεΜπρόν, που έθεσε την απόκτηση του Ίρβινγκ ως έναν από τους όρους του οι Λέικερς θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν ξανά και να αφήσουν πίσω τους την περασμένη ( και όχι μόνο) αποτυχημένη σεζόν.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ