NBA

NBA: Οι δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για Μίτσελ και Γκομπέρ

NBA: Οι δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για Μίτσελ και Γκομπέρ
2021 CHRIS SZAGOLA/AP PHOTO

Νικς και Μάβερικς είναι έτοιμοι να δώσουν... τα πάντα για τον Ντόνοβαν Μίτσελ και τον Ρουντί Γκομπέρ, αν οι Τζαζ αποφασίσουν να αλλάξουν σελίδα στο τέλος της περιόδου.

Η κανονική περίοδος στο NBA βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, οι Τζαζ αντέχουν και μένουν στην εξάδα της Δύσης για να μπουν απευθείας στα playoffs χωρίς να χρειαστεί να παλέψουν στο play-in tournament, όμως το 46-32 δεν είναι το ρεκόρ που ήθελαν και η σχέση των δύο σούπερστάρ τους, συνεχίζει να βρίσκεται στο μικροσκόπιο δημοσιογράφων και παραγόντων που θα προσπαθήσουν το καλοκαίρι να εκμεταλλευθούν τις συγκυρίες.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ κι ο Ρουντί Γκομπέρ δεν ήταν ποτέ φίλοι, η σχέση τους διαλύθηκε όταν ο Γάλλος αντιμετώπιζε με... ελαφρότητα την πανδημία και έκτοτε δεν βρήκαν ποτέ έναν κώδικα επικοινωνίας με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν στην οποία ο Αμερικανός απλώς αρνείται να πασάρει στον Γάλλο συμπαίκτη του. Σε ένα πρόσφατο ματς, μάλιστα, με αντίπαλο τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Γκομπέρ βρέθηκε κάτω από το καλάθι με τον Κλέι Τόμπσον στην πλάτη του, με τον Μίτσελ να μην τον "βλέπει" και να δέχεται έντονη κριτική.

Οι δύο ομάδες που είναι έτοιμες να δώσουν... τα πάντα για να τους αποκτήσουν, είναι οι Νικς και οι Μάβερικς. Ο απογοητευμένος οργανισμός της Νέας Υόρκης (εκτός playoffs, εκτός και από το play-in tournament) θέλει τον Μίτσελ όσο κανέναν άλλον, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον και θα προσφέρει ό,τι ζητήσουν οι Τζαζ για να τον βάλει στο δυναμικό της. Οι Μάβερικς, από την άλλη, θεωρούν ότι ο Γκομπέρ είναι ο ιδανικός σέντερ για να μπει δίπλα στον Λούκα Ντόντσιτς και πράγματι, ένα δίδυμο του Σλοβένου με τον Γάλλο θα βάλει το Ντάλας στην ελίτ του NBA για πολλά χρόνια.

Ο Μίτσελ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και την option να μείνει ελεύθερος έναν χρόνο νωρίτερα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Γκομπέρ που έχει φέτος 15.3 πόντους, 14.7 ριμπάουντ και 2.1 μπλοκ ανά 32.2 λεπτά σε 62 αγώνες. Θεωρείται δύσκολο να παραχωρήσουν οι Τζαζ και τους δύο, σίγουρα όμως οι Νικς και οι Μάβερικς έχουν καλά ανταλλάγματα σε περίπτωση που το front office του οργανισμού του Σολτ Λέικ Σίτι αποφασίσει να γυρίσει σελίδα την ώρα που είναι πιθανή και η αποχώρηση του προπονητή, Κουίν Σνάιντερ, με τους Σπερς και τους Λέικερς να ενδιαφέρονται για εκείνον.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ