NBA

NBA, ο Τζίμι Μπάτλερ εγγυήθηκε - ξανά - την πρόκριση των Χιτ: "Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει, θα νικήσουμε στην Βοστώνη"

NBA, ο Τζίμι Μπάτλερ εγγυήθηκε - ξανά - την πρόκριση των Χιτ: "Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει, θα νικήσουμε στην Βοστώνη"
PRINTSCREEN

Ψύχραιμος και χαμογελαστός ο Τζίμι Μπάτλερ, δεν πτοήθηκε από την ήττα των Χιτ από το buzzer-beater του Ντέρικ Γουάιτ στο Game 6, λέγοντας ότι το Μαϊάμι θα νικήσει μέσα στην Βοστώνη στο Game 7 και θα προκριθεί στους τελικούς του NBA.

Οι Χιτ απείχαν 2 δέκατα του δευτερολέπτου από τους τελικούς του NBA. Το buzzer-beater φόλοου του Ντέρικ Γουάιτ όμως έδωσε την νίκη με 103-104 στους Σέλτικς μέσα στο Μαϊάμι στο Game 6, οι "Κέλτες" ισοφάρισαν σε 3-3 την σειρά (από 0-3) και όλα θα κριθούν στο Game 7 στην Βοστώνη. Ο Τζίμι Μπάτλερ όμως έδειξε - ξανά - ότι δεν ανησυχεί.

Ο ηγέτης των Χιτ έδωσε κανονικά το παρών στην συνέντευξη Τύπου και εγγυήθηκε - ξανά - την πρόκριση των Χιτ. Το είχε κάνει και μετά την ήττα του Μαϊάμι στο Game 5, λέγοντας ότι οι Χιτ θα νικούσαν στην έδρα τους στο Game 6, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην ομάδα του.

Το μπάσκετ είναι πολύ, πολύ, πολύ διασκεδαστικό. Πιστεύω ότι θα πρέπε ινα δώσεις το ίδιο τεστ μέχρι να το περάσεις. Ήμασταν στην ίδια θέση πέρυσι και μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρα σε ένα πολύ, πολύ, πολύ δύσκολο περιβάλλον, αλλά μπορούμε να το κάνουμε" δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ, αναφερόμενος στην περσινή σειρά των τελικών της Ανατολής με τους Σέλτικς, όταν η Βοστώνη πήρε την πρόκριση στο Game 7.

Ακολούθως ο Μπάτλερ ήταν απολογητικός, λέγοντας: "Θα μείνουμε ενωμένοι. Αν έπαιζα καλύτερα δεν θα ήμασταν καν σε αυτή την θέση. Θα είμαι καλύτερος και αυτό με κάνει να χαμογελάω. Όταν παίζω καλύτερα, παίζουμε όλοι καλύτερα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που έδωσαν ό,τι είχαν για να έχουμε μία ευκαρία. Δεν μας πήγε σήμερα, δεν μας έχει πάει όλη την σεζόν. Πρέπει να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εκτός έδρας, αλλά είμαστε μία ξεχωριστή ομάδα".

Κλείνοντας, ο Μπάτλερ τόνισε ότι οι Χιτ θα καταφέρουν να νικήσουν στο Game 7 και θα προκριθούν στους τελικούς: "Θα το κάνουμε ως ομάδα. Κάθε φορά. Θα μείνουμε ενωμένοι. Μετά από μία τέτοια ήττα όλοι χαμογελούσαμε, επειδή ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Θα πάμε στην Βοστώνη και θα νικήσουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ