ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ

NBA: Ο Τάουνς χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω μόλυνσης: "Υπήρξαν πιο σημαντικοί λόγοι ανησυχίας από το μπάσκετ"

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς
Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς Ⓒ 2022 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Μία περιπέτεια υγείας κράτησε τον Καρλ - Άντονι Τάουνς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς εκτός για διάστημα αρκετών ημερών, όπως αναφέρει το ESPN, με τον ίδιο να μιλά στους δημοσιογράφους γι αυτό λέγοντας πως συνεχίζει να αναρρώνει.

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς απουσίασε αρκετές ημέρες από τις υποχρεώσεις των Μινεσότα Τίμπεργουλβς καθώς μία μόλυνση στο λαρύγγι που του δημιούργησε προβλήματα στην αναπνοή και τον κράτησε μακριά από το μπάσκετ. Μάλιστα όπως αναφέρει το ESPN ο ψηλός των Γουλβς χρειάστηκε να νοσηλευτεί προκειμένου να αντιμετωπίσει την μόλυνση.

Έχοντας βγει από το νοσοκομείο και επιστρέφοντας σταδιακά στην καθημερινότητά του, ο Τάουνς μίλησε στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά από την περιπέτειά του, λέγοντας πως έχασε πολλά κιλά και πως εξακολουθεί να αναρρώνει.

Μάλιστα ο Τάουνς έχασε ολόκληρη την προετοιμασία των Τίμπεργουλβς καθώς όπως είπε, δεν είχε την έγκριση των γιατρών ούτε για να περπατήσει μέχρι προ ολίγων ημερών.

"Αναρρώνω ακόμα. Γίνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Υπήρξαν πιο σημαντικοί λόγοι ανησυχίας από το μπάσκετ αυτό το διάστημα", είπε πριν την αναχώρηση της ομάδας για μία σειρά φιλικών.

TAGS ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ