NBA

NBA: Ο Τάκερ κόντεψε να έρθει στα χέρια με τρεις διαφορετικούς παίκτες των Σίξερς στο ίδιο παιχνίδι

NBA: Ο Τάκερ κόντεψε να έρθει στα χέρια με τρεις διαφορετικούς παίκτες των Σίξερς στο ίδιο παιχνίδι
PRINTSCREEN

Ο Πι Τζέι Τάκερ επιβεβαίωσε την φήμη του "σκληρού" για ακόμα μία φορά, αφού στο Game 3 με τους Σίξερς είχε ένταση και κόντεψε να έρθει στα χέρια με τρεις διαφορετικούς παίκτες της Φιλαντέλφεια σε διαφορετικό χρονικό σημείο μέσα στο ματς.

Ο Πι Τζέι Τάκερ συντηρεί εδώ και χρόνια το προφίλ του "σκληρού". Αυτό επιβεβαίωσε και στο Game 3 των Χιτ με τους Σίξερς (νίκη των δεύτερων με 99-79), όπου κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Τομπάιας Χάρις, τον Ματίς Τάιμπουλ (2 φορές) και τον Τζορτζ Νιάνγκ.

Η αρχή έγινε όταν σε μία διακοπή του αγώνα είχε μία έντονη στιγμή με τον Χάρις, με τον ένα να πέφτει πάνω στον άλλο, για να ακολουθήσει στην συνέχεια νέα "σύγκρουση" με τον Τάιμπουλ, με τον οποίο επίσης αντάλλαξαν "γαλλικά". Όπως αποδείχθηκε μάλιστα, οι δυο τους θα τα... ξανάλεγαν λίγο αργότερα.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο, ο Τάκερ έκανε ένα δυνατό σκριν στον Τάιμπουλ και στην συνέχεια του έριξε αγκωνιά. Αυτό δεν άρεσε στον Αυστραλό, που αντέδρασε με δικό του σπρώξιμο, με τους δυο τους να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και τους διαιτητές να τους χρεώνουν από μία τεχνική ποινή. Τότε ήταν που στο... παιχνίδι μπήκε και ο Νιάνγκ, τραβώντας τον Τάκερ, με τον φόργουορντ των Χιτ να ανταλλάζει "γαλλικά" και με αυτόν και τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στην μέση.

Δείτε το VIDEO με τις στιγμές έντασης με πρωταγωνιστή τον Τάκερ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ