NBA

NBA, Στεφ Κάρι: "Οι Γουόριορς της εποχής Ντουράντ θα νικούσαν τους Μπουλς του Τζόρνταν"

Ο Στεφ Κάρι πανηγυρίζει με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι πανηγυρίζει με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Κάρι ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι οι Γουόριορς της περιόδου που ήταν στην ομάδα ο Κέβιν Ντουράντ θα νικούσαν τους Μπουλς του 1996 των Τζόρνταν, Πίπεν και Ρόντμαν και ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο θα νικούσαν, αλλά θα το έκαναν έπειτα από 6 παιχνίδια.

Η συζήτηση είναι αέναη. Όλοι λατρεύουν να κάνουν συγκρίσεις με ομάδες του παρελθόντος. Αυτό έγινε για ακόμα μία φορά, με έναν φίλαθλο να ρωτάει μέσω των social media τον Στεφ Κάρι ποιοι θα κέρδιζαν σε σειρά αγώνων: Οι Γουόριορς της τριετίας 2016-2019 ή οι Μπουλς της σεζόν 1995/96;

Όπως γίνεται σαφές, δεν γίνεται ποτέ να γίνει αυτό γνωστό. Ο Κάρι όμως ξεκαθάρισε ότι του αρέσουν οι πιθανότητες της δικής του ομάδας. "Σίγουρα πιστεύω ότι θα νικούσαμε. Προφανώς δεν θα μάθουμε ποτέ, αλλά στα χαρτιά μου αρέσουν οι πιθανότητές μας. Θα πω μάλιστα ότι θα νικούσαν οι Γουόριορς στα 6 παιχνίδια (σ.σ δηλαδή με 4-2 νίκες".

Για όποιον δεν θυμάται, σε αυτή την ονειρεμένη σειρά αγώνων οι μεν Μπουλς θα είχαν στην αρχική πεντάδα τους Ρον Χάρπερ, Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Ντένις Ρόντμαν και Λιουκ Λόνγκλεί, με τους Τόνι Κούκοτς, Στιβ Κερ, Μπιλ Γουένινγκτον και Τζαντ Μπούσλερ να έρχονται από τον πάγκο, με τους Γουόριορς να απαντούν με τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Κέβιν Ντουράντ, Ντρέιμοντ Γκριν, Ζάζα Πατσούλια βασικούς και τους Άντρε Ιγκουοντάλα, Ίαν Κλαρκ, Σον Λίβινγκτον, Ντέιβιντ Γουέστ και Τζαβέιλ ΜακΓκί να έρχονται από τον πάγκο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ