NBA

NBA: Ο Στεφ Κάρι είναι έτοιμος να (ξανα)γράψει ιστορία στα τρίποντα

Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Με τα 6 τρίποντα που σημείωσε κόντρα στους Μπλέιζερς ο Στεφ Κάρι έφτασε ακόμα πιο κοντά στον Ρέι Άλεν και πλέον χρειάζεται ακόμα 10 τρίποντα για να ξεπεράσει τον σπουδαίο γκαρντ στην λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του NBA στην κανονική περίοδο.

Ο Στεφ Κάρι είναι μία κατηγορία μόνος του εδώ και χρόνια. Πλέον, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό του ακόμα ένα ρεκόρ στον τομέα των τριπόντων, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι του.

Στην νίκη των Γουόριορς με 104-94 επί των Μπλέιζερς ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ είχε 6/17 τρίποντα, φτάνοντας τα 2.964 στην καριέρα του. Απέχει έτσι πλέον 9 τρίποντα από το να ισοφαρίσει τον Ρέι Άλεν (2.973) και χρειάζεται 10 εύστοχα για να ανέβει στην πρώτη θέση στην λίστα με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του NBA στην κανονική περίοδο.

Ο Κάρι βέβαια έχει ξεπεράσει ήδη τον Ρέι Άλεν σε σύνολο εύστοχων τριπόντων αν λάβει κάποιος υπόψη την κανονική περίοδο, τα playoffs και το play-in τουρνουά. Μόλις σημειώσει το τρίποντο με αριθμό 2.974 στην καριέρα του ωστόσο θα είναι και επίσημα ο απόλυτος άρχοντας των τριπόντων στην ιστορία του NBA, αφού θα είναι πρώτος σε εύστοχα τρίποντα σε κανονική περιοδο, playoffs, play-in τουρνουά και - φυσικά - συνολικά.

Για την ιστορία, ο επόμενος αγώνας των Γουόριορς είναι με αντιπάλους τους Σίξερς (11/12) στην Φιλαντέλφεια. Ο δε Κάρι έχει σημειώσει +10 τρίποντα σε έναν αγώνα σε 22 διαφορετικές περιπτώσεις.

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ