NBA

NBA: Ο Σενγκούν έκανε τον Γιόκιτς, αλλά έφτασε μόνο ως το No3 του Top10

NBA: Ο Σενγκούν έκανε τον Γιόκιτς, αλλά έφτασε μόνο ως το No3 του Top10

Τα καρφώματα του Ριντ και του Γιούμπανκς υποσκέλισαν την εντυπωσιακή πάσα του Αλπερέν Σενγκούν, που έμοιαζε πολύ μ' αυτές του Νίκολα Γιόκιτς, και την άφησαν στην τρίτη θέση.

Στα 20 του ο Αλπερέν Σενγκούν είναι το project που οι Ρόκετς θέλουν πολύ να βγάλουν μέσα από ακόμη μια μεταβατική σεζόν χωρίς χειροπιαστούς στόχους. Μάλιστα από τους 9.6 πόντους, τα 5.5 ριμπάουντ και τις 2.6 ασίστ ανά ματς πέρυσι έχει ήδη φτάσει στους 15.5 πόντους, στα 8.9 ριμπάουντ και στις 3.6 ασίστ.

Ο Τούρκος σέντερ των 2.11 είναι μια περίπτωση που αξίζει κανείς να παρακολουθεί στενά, διότι βελτιώνεται και εξελίσσεται διαρκώς μέσα από τα παιχνίδια, προσπαθώντας βήμα - βήμα να φτάσει στο επίπεδο των elit ψηλών του NBA. Όπως φυσικά του Νίκολα Γιόκιτς φερ' ειπείν, μια no look πάσα του οποίου κόπιαρε και μοίρασε στον νικηφόρο αγώνα των Ρόκετς με τους Θάντερ στο Χιούστον.

Η εντυπωσιακή, πίσω από την πλάτη, ασίστ του νεαρού ψηλού βρήκε μεν μια θέση στο Top10 της ημέρας, αλλά όχι παραπάνω από το Νο3, διότι για την κορυφαία δυάδα προτιμήθηκαν δύο φανταχτερά καρφώματα από τον Γιούμπανκς των Μπλέιζερς στο ανοικτό γήπεδο και τον Ριντ των Τίμπεργουλβς από την baseline. Ίσως την επόμενη φορά ο Σενγκούν πιστωθεί αυτό που δικαιούταν τούτη.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ