NBA

NBA: Ο Ρόντο τράβηξε όπλο στη μητέρα των παιδιών του

Ο Ρέιζον Ρόντο
Ο Ρέιζον Ρόντο © 2022 JOHN BAZEMORE/AP IMAGES

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ, ο Ρέιτζον Ρόντο απείλησε με όπλο την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του κατά τη διάρκεια έντονου καβγά στο σπίτι.

Στις αρμόδιες, αστυνομικές και δικαστικές, αρχές του Λούιβιλ απευθύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το TMZ, η 36χρονη Άσλεϊ Μπάτσελορ ζητώντας προστασία μετά από εις βάρος της επίθεση και απειλή της ζωής της από τον Ρέιτζον Ρόντο.

Το αμερικανικό μέσο ανέφερε στο ρεπορτάζ του πως ο 36χρονος δις πρωταθλητής του ΝΒΑ και νυν παίκτης των Καβαλίερς έπαιζε με τον γιο του βιντεοπαιχνίδια όταν η πρώην σύντροφος του και μητέρα των δύο παιδιών του ζήτησε από τον μικρό να μαζέψει τα ρούχα του.

Ο Ρόντο, βάσει του ρεπορτάζ, εξοργίστηκε τόσο που άρχισε να σπάει πράγματα. Η καταγγέλλουσα επιχείρησε να τον ηρεμήσει, αλλά κατά τους ισχυρισμούς της ο Ρόντο έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μ' ένα όπλο με το οποίο χτυπούσε δυνατά την πόρτα.

Όταν φοβισμένη τού άνοιξε αυτός μπήκε μαινόμενος και συνέχισε να φωνάζει δείχνοντας ότι βρίσκεται εκτός εαυτού. Η γυναίκα έτρεμε υπό την απειλή κάποιου πυροβολισμού και δεν του έφερνε αντιρρήσεις σε ό,τι κι αν έλεγε. Στον χώρο έφτασαν γρήγορα οι γονείς του Ρόντο, οι οποίοι τον απομάκρυναν με κόπο χωρίς να τον έχουν ηρεμήσει.

"Φοβάμαι πολύ για την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου. Ο Ρέιτζον έχει ιστορικό ασταθούς και εκρηκτικής συμπεριφοράς", φέρεται να κατέθεσε η Άσλεϊ Μπάτσελορ στην αστυνομία, κερδίζοντας σε πρώτη φάση τα ασφαλιστικά μέτρα.

Το περιβάλλον του Ρόντο απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε. Προς το παρόν ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι.

TAGS NBA ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ