NBA

NBA: Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πήρε το κλειδί της Οκλαχόμα Σίτι

NBA: Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πήρε το κλειδί της Οκλαχόμα Σίτι

Το κλειδί της πόλης έδωσε ο δήμαρχος της Οκλαχόμα Σίτι, Ντέιβιντ Χολτ, στον Ράσελ Γουέστμπρουκ που κάλυψε το κόστος της δημιουργίας ενός ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου μέσω του Why Not Foundation.

Έπαιξε στους Θάντερ για 11 χρόνια, από το καλοκαίρι του 2008 έως το καλοκαίρι του 2019, έφυγε σαν φίλος, ζει και εργάζεται πια στο Λος Άντζελες και στα 33 του έχει ακόμη αρκετά καύσιμα στο ντεπόζιτο. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ προσπαθεί να προσαρμοστεί στους Λέικερς, την ομάδα που υποστήριζε από μικρός, ως παιδί της Καλιφόρνια, όμως δεν ξεχνάει την Οκλαχόμα Σίτι και πάντα θα γυρίζει σε αυτή για να προσφέρει πίσω στον κόσμο λίγη από την αγάπη που εκείνος του έδωσε.

Ανήμερα της 10ης επετείου από την νίκη των Θάντερ στο Game 1 των NBA Finals 2012 με τους Μαϊάμι Χιτ, ο δήμαρχος της πόλης, Ντέιβιντ Χολτ, έδωσε στον Russ το κλειδί της Οκλαχόμα Σίτι σε μία συμβολή κίνηση αλληλοσεβασμού και εκτίμησης για όσα συνεχίζει να κάνει ο έμπειρος πόιντ γκαρντ. Τελευταίο έργο του Γουέστμπρουκ είναι η δωρεά ενός ανοιχτού γηπέδου ποδοσφαίρου με σκληρή επιφάνεια, το οποίο δημιούργησε μέσω του ιδρύματός του, του Why Not Foundation.

"Αντιλαμβάνομαι ότι το σημερινό event δεν διαφημίστηκε, διότι αν αυτό είχε γίνει, τότε όλη η Οκλαχόμα Σίτι θα βρισκόταν εδώ" ήταν τα λόγια του δημάρχου, με τον Γουέστμπρουκ να ευχαριστεί όσους τον χειροκρότησαν, αυτούς που τον αγάπησαν και συνεχίζουν να τον αγαπούν σαν δικό τους παιδί.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ