ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ

NBA, ο Πόποβιτς απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του: "Είναι ακατάλληλη ερώτηση"

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς Ⓒ 2022 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σπερς ολοκλήρωσαν την φετινή τους πορεία στο ΝΒΑ μετά από τον αποκλεισμό τους στο play-in tournament από τους Πέλικανς, με τον μεγάλο προπονητή, Γκρεγκ Πόποβιτς να μην ξεκαθαρίζει τίποτα ως προς την απόσυρσή του.

Μετά από την ήττα των Σπερς κόντρα στους Πέλικανς και τον αποκλεισμό της ομάδας του Σαν Αντόνιο από το υπόλοιπο της σεζόν στο ΝΒΑ, τα σενάρια για το αν αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γκρεγκ Πόποβιτς στους πάγκους ξεκίνησαν. Ο θρυλικός προπονητής των Σπερς, έχοντας περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες στον πάγκο της ομάδας, δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο περί αυτού στη συνέντευξη Τύπου, ο Πόποβιτς χαρακτήρισε την ερώτηση "ακατάλληλη" μετά από μία μεγάλη παύση. Σε άλλη ερώτηση ωστόσο για το μέλλον των Σπερς και το ρόστερ που θα χτίσει η ομάδα τη νέα σεζόν, ο Πόποβιτς ανέφερε: " Περιμένω να δω τα draft picks μας. Το ρόστερ της ομάδας και η δυναμική της θα εξαρτηθεί από τους παίκτες που θα πάρουμε".

Οι Σπερς ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο τους στην μετά- Πόποβιτς εποχή, περιμένοντας την απόφαση του σπουδαίου προπονητή. Θυμίζουμε επιπλέον πως τον Μάρτιο του 2022, ο Γκρεγκ Πόποβιτς έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στο ΝΒΑ.

TAGS ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ