ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA, Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποθέωσε Κάρι και Τόμπσον: "Η επίδρασή τους είναι εκτυφλωτική"

From left, Golden State Warriors' Draymond Green, Klay Thompson and Stephen Curry clap on stage before the start of their NBA championship parade in San Francisco, Monday, June 20, 2022. (AP Photo/Eric Risberg)
From left, Golden State Warriors' Draymond Green, Klay Thompson and Stephen Curry clap on stage before the start of their NBA championship parade in San Francisco, Monday, June 20, 2022. (AP Photo/Eric Risberg) 2022 AP PHOTO/ERIC RISBERG

Το εγκώμιο του Κλέι Τόμπσον και του Στεφ Κάρι έπλεξε ο Ντρέιμοντ Γκριν που στάθηκε, μέσω Twitter, στην επιρροή που έχουν οι δυο τους στο μπάσκετ χαρακτηρίζοντάς την "εκτυφλωτική".

Ο Κλέι Τόμπσον και ο Στεφ Κάρι μαζί με τον Ντρέιμοντ Γκριν έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του ΝΒΑ και των Γουόριορς. Αυτό βλέπει και ο τρίτος που έπλεξε για ακόμα μία φορά το εγκώμιο των συμπαικτών του μέσω social media χαρακτηρίζοντας την επίδραση των δύο στο άθλημα "εκτυφλωτική".

Η τέχνη τους στο τρίποντο παράλληλα με την ποιότητά τους και στις δύο πλευρές του παρκέ είναι αδιαμφισβήτητη και όπως αναφέρει ο Γκριν "ανεξάρτητα από το επίπεδο μπάσκετ που παρακολουθεί κανείς, η επίδρασή τους είναι εκτυφλωτική".

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ