NBA

NBA, Ο Ντουράντ άνοιξε διάλογο και με τον Πολυνάις στο Twitter: "Δεν έχεις επιρροή πάνω σε τίποτα"

Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ
Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ AP PHOTO/ADAM HUNGER

Η άποψη ότι οι σχέσεις του Καϊρί Ίρβινκγ με τον Στιβ Νας είναι διαταραγμένες ήταν η αφορμή για τον Κέβιν Ντουράντ ώστε να ανοίξει διάλογο με τον Όλντεν Πολυνάις στο Twitter λέγοντάς του πως δεν έχει επιρροή πάνω σε τίποτα.

Τον συμπαίκτη του στους Νετς, Καϊρί Ίρβινκγ υποστήριξε ο Κέβιν Ντουράντ που άνοιξε διάλογο με τον Όλντεν Πολυνάις, παλαίμαχου ΝΒΑer, στο Twitter. Ο λόγος ήταν ένα σχόλιο του δεύτερου για τον Ίρβινγκ και τις σχέσεις του με τον Στιβ Νας, οι οποίες όπως υποστήριξε είναι διαταραγμένες.

Ο Ντουράντ δεν έχασε χρόνο και απάντησε πως πρόκειται για πρωτοφανές ψέμα, με τον Πολυνάις να απαντά ευγενικά: "Αδερφέ μου συγγνώμη γι αυτό. Είμαι πολύ μεγάλος για να εμπλακώ σε τσαμπουκά και κόντρα. Σε σέβομαι πολύ και αν όντως είναι λάθος, μόλις επιβεβαιωθεί θα ζητήσω συγγνώμη από εσένα, τον Καϊρί και τον Στιβ. Είσαι από τους αγαπημένους μου παίκτες να βλέπω. Παρεμπιπτόντως αν είμαι λάθος δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.

Αν ήταν ψέμα τότε είμαστε όλοι σε μπελά. Οι άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια αλλά πάντα έρχεται. Όπως ο Πι Τζέι Τάκερ που σου είχε πει 'Σ'αγαπώ'. Είσαι από τους καλύτερους παίκτες ακόμα. Χαίρομαι που βλέπω πως τα λόγια μου έχουν βάση ακόμα εκεί έξω. Ο Ντουράντ μου απάντησε. Ναι!".

Η απάντηση του Ντουράντ ήρθε άμεσα και δεν ήταν τόσο ευγενική: "Δεν υπήρχε αλήθεια σε αυτό που είπες. Δεν έχεις επιρροή πάνω σε τίποτα. Απόλαυσε την σύνταξή σου".

Τότε ο Πολυνάις απάντησε: "Προσπαθώ αδελφέ μου να την απολαύσω. Μου αρέσει να σε βλέπω να παίζεις. Δεν θα μπω σε τσαμπουκά μαζί σου εδώ πέρα. Σας σέβομαι όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ